Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recital cameral cu public, organizat duminică la Ateneul Român

tronos ateneu

Filarmonica "George Enescu" anunţă că patru instrumentişti din Orchestra simfonică vor susţine duminică, la Ateneul Român, un program integral Mozart, recital ce se va desfăşura cu public, conform agerpres.

"În seara zilei de duminică, la ora 19, flautista Miruna Didu, violonista Corina Mitroi, violista Iulia Goiana şi violoncelistul Eugen Bogdan Popa, toţi instrumentişti din Orchestra simfonică a Filarmonicii "George Enescu" din Bucureşti, propun iubitorilor muzicii de cameră un program integral Mozart. Recitalul cameral se va desfăşura la Ateneul Român, cu public", se precizează într-un comunicat transmis, marţi.

Potrivit Filarmonicii, Miruna Didu va interpreta la flaut, Corina Mitroi şi Iulia Goiana la violă, iar Eugen Bogdan Popa la violoncel.

"Program: Wolfgang Amadeus Mozart; Trio-Divertisment în mi bemol major, KV 563; Cvartet în re major, cu flaut, KV 285", menţionează Filarmonica

Din cauza restricţiilor impuse de pandemie, vor fi puse în vânzare 370 bilete, sala mare a Ateneului Român urmând a fi ocupată în proporţie de 50% din capacitate.

Biletele, care costă între 35 şi 40 de lei, se pot procura de la Casa de bilete a Ateneului Român şi online, accesând site-ul www.fge.org.ro - secţiunea "Calendar".

Intrarea la concert este permisă până la ora 18,50 şi publicul este rugat să respecte regulile de protecţie şi distanţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.