Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recital de muzică tradițională evreiască „SHALOM”, participă MAIA MORGENSTERN

Cu ocazia aniversării a 8 ani de activitate, Centrul Comunitar Evreiesc(JCC) invită bucureștenii la un recital de muzică tradițională evreiască susținut de Bucharest Klezmer Band,   cu participarea extraordinară a Maiei Morgenstern, spectacol urmat de tradiții  și binecuvântări pentru o săptămână bună.

Recitalul se va desfășura sâmbătă, 31 octombrie 2015,începând cu ora 18:00, în zona Universitate, Parcul Colțea, la Vioară, accesul publicului spectator fiind liber. Recitalul muzical tradițional de la Universitate face parte dintr-o suită de evenimente aniversare, printre care și spectacolul ce se va desfă ura duminică, 1 noiembrie, la sediul JCC București, cu participarea specială a formației Vița de Vie.

Centrul Comunitar Evreiesc București și-a deschis porțile în 2007, ca rezultat al parteneriatului dintre Federația Comunităților Evreiești din România (FCER) și American Jewish Joint Distribution Committee (JDC).

JCC este locul care oferă posibilitatea tuturor evreilor ( și nu numai acestora) de a învăța despre cultura iudaică, tradiții și obiceiuri, sărbători, Israel, într-un cadru nou, modern și relaxant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.