Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recomandare de purtare a măştii în spaţii publice intens circulate, pentru populaţia din Ciugud

TECHTEX
masca protectie

Autorităţile din Ciugud, comună în care incidenţa la 14 zile (cazuri noi de infectare cu noul coronavirus la mia de locuitori) era vineri de 4,17, cea mai mare înregistrată în judeţul Alba, le recomandă locuitorilor să poarte mască de protecţie în spaţiile publice intens circulate.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Dan Lungu, a declarat, vineri seara, pentru AGERPRES, că, în urma întrunirii Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, s-a luat hotărârea recomandării către cetăţeni să poarte mască atunci când se află în spaţii publice intens circulate, fiind demarată informarea populaţiei în acest sens.

De asemenea, s-a mai stabilit ca săptămâna viitoare, elevii de la şcoala din Ciugud să participe online la cursuri.

Ciugudul, care numără 3.115 de locuitori, a înregistrat o incidenţă la 14 zile (cazuri noi la mia de locuitori) de 4,17, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică. Mai exact, au fost înregistrate 13 cazuri de COVID-19.

Potrivit lui Dan Lungu, în general, sunt persoane care lucrează în Alba Iulia sau în alte localităţi, la diverse instituţii publice şi care au fost testate la serviciu deoarece sunt angrenate în lupta anti - COVID-19.

Incidenţa pe judeţul Alba era vineri de 0,91. În total, de la începutul pandemiei, în judeţul Alba au fost înregistrate 1.655 de cazuri. Un număr de 1.164 de persoane au fost declarate vindecate, iar 64 au decedat. Cazurile active erau vineri în număr de 427. Numărul total de teste efectuate a ajuns la 75.153.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.