Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record: 'Despacito', primul videoclip care a atins pragul de 5 miliarde de vizualizări pe YouTube

captura Youtube
Despacito Luis Fonsi Daddy Yankee

Videoclipul oficial al melodiei „Despacito”, interpretate de Luis Fonsi şi Daddy Yankee, a stabilit un record pe YouTube, miercuri, depăşind 5 miliarde de vizualizări şi devenind, astfel, primul video de pe platformă care a atins vreodată acest prag, scrie NEWS.RO, citând Variety.com.

Citeşte şi: Prognoza de ULTIM MOMENT: Ce prevăd meteorologii pentru noaptea de Înviere şi restul zilelor de Paşte

Recordul a fost stabilit de videoclipul versiunii originale a melodiei „Despacito”, nu de cel al remixului înregistrat de Justin Bieber.

Videoclipul piesei „Despacito”, interpretate de Luis Fonsi ft. Daddy Yankee, a devenit, în august, cel mai vizualizat videoclip de pe YouTube din istoria platformei.

Acest videoclip muzical a fost lansat de Universal Music Latino, a fost regizat de Carlos Perez şi a fost filmat în decembrie 2016, în San Juan, capitala ţării Puerto Rico.

Până anul trecut, cel mai vizualizat videoclip pe YouTube a fost cel al piesei „Gangnam Style” al sud-coreeanului Psy, după care, în iulie 2017, titlul a fost câştigat de videoclipul muzical „See You Again” al lui Wiz Khalifa, în care apare şi Charlie Puth. Însă, o lună mai târziu, şi acest videoclip a fost devansat de cel al melodiei „Despacito”.

În noiembrie, cântecul „Despacito” al lui Luis Fonsi a câştigat trofeele tuturor categoriilor la care a fost nominalizat în cadrul celei de-a 18-a ediţii a Latin Grammy Awards. „Despacito” a fost desemnată „Record Of The Year”, „Song Of The Year”, „Best Urban Fusion/Performance” (pentru remixul piesei la care colaborator a fost Justin Bieber) şi „Best Short Form Music Video”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.