Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record absolut de infecții COVID-19 în Franța: 10.593 de cazuri în ultimele 24 de ore

Motion Array
Franta steag

Epidemia de coronavirus a atins un nou nivel în Franţa. 10.593 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, au anunţat autorităţile sanitare din Hexagon. Cu o zi înainte, au fost raportate 9.784 de cazuri, anunţă Le Figaro.

50 de persoane au murit din cauza Covid-19 în Franţa în ultimele 24 de ore, totalul victimelor fiind de 31.095, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Tăriceanu, atac dur la adresa Guvernului Orban: ‘Cea mai bună măsură ar fi fost amânarea începerii școlii după alegerile locale și chiar amânarea alegerilor locale’

Ministrul Sănătăţii din Franţa, Olivier Véran, a anunţat în cadrul unui briefing de presă ca personalul din creşe este obligat să poarte mască, pentru a evita transmiterea adult-copil. Cu toate acestea, el a clarificat că „este puţin probabil ca copiii din ciclul primar, creşă şi grădiniţă să se contamineze reciproc şi să contamineze şi adulţii”.

Olivier Véran a anunţat, de asemenea, că sâmbătă vor fi adoptate noi restricţii pentru oraşele Lyon şi Nisa.

În plus, „dacă situaţia sănătăţii nu se îmbunătăţeşte” în Marsilia şi Guadelupa, unde au fost deja adoptate măsuri, „va fi fără îndoială necesară luarea unor restricţii şi mai aspre”, a avertizat Olivier Véran. Acesta a spus că există posibilitatea de a închide baruririle sau de a interzice întrunirile publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.