Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record de activitate al EcoSud. Compania a ajuns la peste 20% cotă de piaţă în România

EcoSud

Eco Sud SA este cel mai important furnizor de soluții integrate de mediu destinate gestionării și tratării deșeurilor menajere solide urbane și a deșeurilor industriale asimilabile, deținând o cotă de piață de peste 20% în România, în acest domeniu.

Obiectivul companiei este acela de a crea parteneriate stabile cu rețeaua de clienți și comunitățile în cadrul cărora își desfășoară activitatea, pentru o gestiune eficientă a serviciilor și pentru a promova o reducere progresivă a cantităților de deșeuri generate, de la colectare până la depozitarea finală dar și de a găsi și implementa soluții astăzi pentru problemele care vor apărea în viitor în domeniul ambiental. Prin acest proces Eco Sud SA recuperează resurse valoroase și necesare calității vieții.

În prezent Eco Sud deține peste 1.800.000 metri pătrați ca suprafață ocupată de teren destinat activităților ecologice, 6 stații de sortare a deșeurilor, 4 stații de compostare, 4 platforme de transfer și tratează zilnic peste 2,7 milioane de kg de deșeuri provenite de la o populație de peste 5 milioane de locuitori.

Compania este licențiată Clasa I prin Ordin emis de Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice și este certificată pentru Sistemul de Management de Calitate, Mediu, Sănătate și Securitate Ocupațională de către organismul de certificare TUV Rheinland InterCert Gmbh – Germania.

“Poziția de lider a Eco Sud este dată de profesionalismul echipei noastre, de soluțiile inovative pe care le oferimîncă de pe acum, menite să răspundă nevoilor viitoare, în permanentă schimbare în domeniul ecologic, de satisfacția comunităților în care ne desfășurăm activitatea, de alegerea întotdeauna a drumului drept și de munca responsabilă a tuturor angajaților noștri din ultimii 20 de ani. Acestea sunt valorile Eco Sud și declarația noastră de misiune pe care am implementat-o începând cu anul 2005, odată cu construirea Depozitului Ecologic Mofleni și o continuăm și cu inaugurarea Celulei 6 și a următoarelor investiții pe care le vom face în județ”, a declarat Adrian Scarlat, DirectorGeneralal Eco Sud SA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.