Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record de cazuri noi de COVID-19 în Germania: Peste 300.000 de contagieri într-o singură zi

forbes.ro
COVID-19 test pozitiv

Germania a înregistrat pentru prima dată de la începutul pandemiei de coronavirus peste 300.000 de cazuri noi de COVID-19 într-o singură zi, potrivit datelor publicate joi de autorităţile sanitare din această ţară, relatează DPA.

În Germania, în ultimele 24 de ore au fost confirmate 318.387 de infectări noi, în comparaţie cu recordul precedent de 294.931 de cazuri, stabilit săptămâna trecută, au raportat specialiştii de la Institutul Robert Koch (RKI).

Cel mai recent bilanţ zilnic anunţat de RKI a inclus şi 300 de decese asociate COVID-19, în creştere faţă de recordul precedent, stabilit tot săptămâna trecută şi care era de 278 de decese într-un interval de 24 de ore, potrivit Agerpres.

De asemenea, rata de incidenţă a infectărilor, calculată la şapte zile, a ajuns la 1,752 şi a stabilit un nou record în Germania.

De la începutul pandemiei, RKI a raportat 19.596.530 de cazuri de COVID-19 şi 127.882 de decese asociate acestei maladii.

Specialiştii din domeniul medical estimează însă că numărul real al infectărilor şi cel al deceselor asociate COVID-19 sunt mult mai mari, întrucât numeroase infectări nu sunt depistate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.