Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record de cereri de bilete pentru finala Europa League la fotbal, din partea clubul Eintracht Frankfurt: Ne vom strădui să obţinem fiecare bilet disponibil

traveler.marriott.com
Eintracht Frankfurt

Clubul german Eintracht Frankfurt a primit 100.000 de cereri de bilete pentru finala Europa League la fotbal, împotriva echipei scoţiene Glasgow Rangers, la care evoluează românul Ianis Hagi, programată pe 18 mai la Sevilla, a anunţat gruparea din Bundesliga, citată de EFE și Agerpres.

"Ne vom strădui să obţinem fiecare bilet disponibil pe piaţă", a declarat purtătorul de cuvânt al clubului, Axel Hellmann.

Numărul de solicitări de bilete a depăşit cu mult contingentul rezervat formaţiei germane pentru finala din capitala Andaluziei.

"Ne aşteptam la un număr mare de solicitări, dar interesul pe care l-am văzut în doar 48 de ore este gigantic şi depăşeşte orice imaginaţie. Ştim că vor fi multe dezamăgiri. Vom face eforturi să obţinem fiecare bilet pe care îl putem obţine prin canale oficiale", a adăugat Hellmann.

Finala Europa League de la Sevilla va fi transmisă în direct pe un ecran gigant instalat pe stadionul din Frankfurt.

Aproximativ 27.000 de suporteri ai echipei Eintracht Frankfurt au fost prezenţi pe stadionul Camp Nou, la meciul câştigat în deplasare de favoriţii lor în faţa formaţiei spaniole FC Barcelona (3-2), în manşa secundă a sferturilor de finală ale Europa League, deşi clubul german a beneficiat în mod oficial de doar 5.000 de bilete pentru jocul respectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.