Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record de decese în Rusia în toată perioda pandemiei: 320 de morți doar în 24 de ore; date îngrijorătoare în spitale

morga

Numărul deceselor cauzate de coronavirus în Rusia a crescut la 320 pe zi, comparativ cu 219 cu o zi mai devreme. Aceasta este valoarea maximă pentru întreaga perioadă a pandemiei, conform datelor de la sediul operațional federal pentru a combate noua infecție, informează TASS.

În total, 26.589 de persoane au murit în Rusia din cauza coronavirusului. Rata de mortalitate condiționată a bolii a scăzut la 1,72%, rezultă din datele oficiale.

În timpul zilei, 47 de pacienți au murit la Sankt Petersburg, 16 în regiunea Voronezh, 14 în regiunea Moscovei, 11 în regiunea Nijni Novgorod, câte 10 în Republica Udmurt și Republica Komi.

Numărul pacienților externați din Rusia cărora li s-a diagnosticat anterior coronavirusul a crescut cu 12 844 pe zi, acesta fiind maximul pentru întreaga pandemie. Un total de 1.158.940 pacienți au fost vindecați de infecție. Potrivit oficialilor, proporția celor care și-au revenit a scăzut la 74,9% din numărul total al celor infectați.

În special, 403 pacienți au fost externați pe zi după recuperare în Sankt Petersburg, 370 - în regiunea Moscovei, 311 - în regiunea Sverdlovsk, 310 - în regiunea Nijni Novgorod, 306 - în regiunea Irkutsk, 282 - în teritoriul Altai, 275 - în republică Buriatia.

Numărul de persoane infectate cu coronavirus în Rusia pe zi a crescut cu 16.550, la 1.547.744. Cu o zi înainte, au fost detectate 17.347 de cazuri de infecție, care a fost valoarea maximă de la începutul pandemiei. În termeni relativi, creșterea din a patra zi se menține la nivelul de 1,1%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.