Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record de vaccinări în judeţul Iaşi, jumătate dintre imunizări fiind realizate în cadrul Maratonului Vaccinării de la UMF Iaşi

news.umfiasi.ro/
umf iasi

Peste 3.000 de persoane s-au vaccinat până duminică dimineaţă la Maratonul Vaccinării de la UMF Iaşi, în timp ce în ultimele 24 de ore s-a înregistrat un număr record de vaccinări în judeţul Iaşi, respectiv peste 6.000, relatează news.ro

Prefectul judeţului Iaşi, Marian Grigoraş a anunţat că până duminică dimineaţă peste 3.000 de persoane s-au imunizat la Maratonul Vaccinării care se desfăşoară la UMF Iaşi.

El a precizat că în ultimele 24 de ore s-a înregistrat un număr record de vaccinări în judeţul Iaşi, adică 6.194 de doze administrate. Dintre acestea, au fost 3.279 persoane care au primit prima doză, iar 2.915 persoane au fost vaccinate cu a doua doză.

Pe parcursul întregii campanii, cu prima doză s-au vaccinat în judeţul Iaşi 160.234 de oameni, iar 112.499 de persoane au primit şi rapelul.

În toate centrele de vaccinare din judeţul Iaşi s-au administrat până acum 272.733 doze de vaccin împotriva COVID-19.

Maratonul de vaccinare de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi a început vineri după-amiază şi se va încheia luni dimineaţă la ora 8.00. Se poate prezenta la vaccinare orice persoană care a împlinit 16 ani, iar serul administrat este Pfizer.

Rapelul se va asigura la 21 de zile de la prima doză, în weekendul 4-6 iunie.

În această acţiune sunt implicaţi în mod voluntar, peste o mie de membri ai comunităţii academice a Universităţii, de la cadre didactice şi studenţi, până la personal administrativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.