Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RECORD în fotbal: Liverpool a cumpărat cel mai scump fundaș din istoria fotbalului cu o sumă ASTRONOMICĂ

Virgil van Dijk

Fotbalistul Virgil van Dijk, în vârstă de 26 de ani, a devenit cel mai scump fundaş din lume, gruparea Southampton ajungând, miercuri, la un acord cu Liverpool, conform căruia îl va transfera pe olandez la echipa lui Jurgen Klopp în schimbul sumei de 75 de milioane de lire sterline, la 1 ianuarie, relatează BBC.

Southampton şi Liverpool au anunţat transferul, fără să precizeze suma. Gruparea Southampton a menţionat însă că este vorba de o sumă record pentru un fundaş, scrie news.ro.

Citește și: Interesant! Ce DATORII aveau profesorul universitar și soția sa, cei care au fost găsiți morți în propria casă, în ziua de Crăciun

Van Dijk va fi legitimat la Liverpool în prima zi a perioadei de transferuri din această iarnă, 1 ianuarie. Olandezul va purta la Liverpool tricoul cu numărul 4.

Virgil van Dijk a fost dorit de Liverpool şi la finalul sezonului trecut, însă atunci un eventual transfer a picat, iar clubul englez şi-a cerut scuze pentru că l-a abordat ilegal pe jucător.

Citește și: Lovitură pentru românii cu autoturisme VECHI! A apărut o nouă lege! Efectele sale intră în vigoare în mai 2018

Van Dijk a fost achiziţionat de Southampton în 2015, de la Celtic Glasgow, în schimbul sumei de 13 milioane de lire sterline. El a semnat atunci un contract pe cinci ani.

Precedentul record la transferul unui fundaş fusese stabilit în luna iulie, când Benjamin Mendy (23 de ani) a fost achiziţionat de Manchester City de la AS Monaco în schimbul sumei de 52 de milioane de lire sterline.

Citește și: Alertă din zona ANAF! Ne așteaptă o nouă criză economică – iată motivele .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.