Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Record negativ de prezență la referendum! Un preot din Neamț a trecut la amenințări: 'Nu voi mai da Sf. Împărtășanie celor care sunt împotriva lui Hristos'

preot-hartuire

Mesaj halucinant al unui preot din județul Neamț supărat, cel mai probabil, pentru recordul negativ de prezență înregistrat sâmbătă, în prima zi a desfăşurării referendumului privind familia tradiţională.

Preotul i-a ameninţat, într-un mesaj postat pe Facebook, pe cei care nu vor veni la vot că nu-i va mai împărtăși și că vor trebui să-și caute alt duhovnic, scrie stiri-neamt.ro.

Victor Ponta, către Victor Ciutacu: 'Am venit să vă spun pe mine să nu vă bazați!'

”Imi asum, ca duhovnic, nu voi mai da Sf. Impartasanie celor care sunt impotriva lui Hristos! O spun public pentru ca nu are rost sa vii sa-mi spui ca esti crestin ortodox, dar nu votezi pt familie. Cauta-ti alt duhovnic, mult succes! – este mesajul postat de un preot paroh din comuna Zănești sâmbătă seară, la ora 20:30.

În prima zi a referendumului a fost înregistrat un record negativ de prezenţă la referendumul pentru redefinirea familiei în Constituţie, prezentându-se la urne doar 5,72% dintre alegători, adică 1.046.583 de persoane, potrivit datelor prezentate de Biroul Electoral Central (BEC).

Reprezentanţii Bisericii Ortodoxe Române (BOR) s-au implicat activ în campanie, îndemnându-i pe credincioşi să participe la referendum şi să voteze "DA".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.