Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recordul istoric de puncte din NBA, 'doar o chestiune de timp' pentru LeBron James

totalbaschet.ro
LeBron James

Starul LeBron James a afirmat că este doar 'o chestiune de timp' până când va doborî recordul istoric de puncte din campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA), deţinut de legendarul Kareem Abdul-Jabbar, şi nu simte niciun fel de presiune în această privinţă, scrie AFP, potrivit Agerpres.

"Contextul nu mai este greu de suportat, pentru că o voi face. Adică este doar o chestiune de timp. Nu plec nicăieri, voi juca încă vreo câţiva ani în această ligă, aşa că o voi face", a declarat James marţi seară, după victoria obţinută în deplasare de Lakers în faţa formaţiei New York Knicks (129-123, după prelungiri).

Autorul primei sale "triple-duble" din acest sezon în meciul cu Knicks de la Madison Square Garden (28 de puncte, 11 assist-uri şi 10 recuperări), LeBron James a devenit cu această ocazie al patrulea pasator din istoria NBA, depăşindu-i pe Steven Nash şi Mark Jackson.

"King James" se află acum la doar 89 de puncte de recordul istoric de puncte deţinut de Kareem Abdul-Jabbar (38.387 puncte), iar marele moment ar putea avea loc săptămâna viitoare.

"Nu am ajuns în acest punct al carierei mele gândindu-mă la recorduri sau la câte puncte aş putea înscrie. Eu doar joc cum trebuie. Abordez meciul în fiecare seară încercând să fiu o triplă ameninţare: să marchez, să recuperez, să pasez, fără a uita să mă apăr", asigurat James.

"Deci, să lăsăm lucrurile să se întâmple aşa cum ar trebui. Cred că atunci când mă apropii foarte mult de obiectiv, s-ar putea să îmi treacă prin minte, dar nu pun genul ăsta de presiune asupra mea. Eu doar joc", a conchis starul lui Los Angeles Lakers.

În ritmul său din acest sezon, cu o medie de 30,2 puncte pe meci, LeBron James ar putea deveni cel mai bun marcator din NBA în următoarele trei partide. Mult aşteptatul eveniment s-ar putea produce pe 7 februarie, la Los Angeles, cu ocazia jocului împotriva formaţiei Oklahoma City Thunder. Sau în caz contrar la meciul următor, tot pe teren propriu, cu Milwaukee Bucks. Ceea ce ar fi o ocazie ideală, în condiţiile în care Kareem Abdul-Jabbar a fost mai întâi jucătorul lui Bucks înainte de a se transfera la Lakers.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.