Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rectificarea bugetară ajunge pe masa Guvernului

ponta guvern

Premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri, că în ședința de guvern care va avea loc marțea viitoare va fi aprobată rectificarea bugetului pe anul 2015.

"Marți avem ședința de guvern pentru rectificare. Avem bani pentru a acoperi dublarea alocației pentru copii și pentru toate celelalte lucruri care au fost adoptate de către Parlament. Vestea bună este că nimeni nu pierde niciun leu, este o rectificare pozitivă, avem mai mulți bani decât s-a trecut în Legea bugetului. Vestea proastă este că mulți dintre dumneavoastră — nu vorbesc de miniștri, vorbesc de instituții — n-ați reușit să cheltuiți banii pe care îi aveți. Asta nu e o veste bună, să aveți bani și să nu-i cheltuiți. Deci trebuie să găsiți soluțiile să folosiți banii pe care i-am strâns la buget și e cel mai important', a spus Ponta, în ședința de Guvern de la Palatul Victoria.
Prim-ministrul l-a sfătuit, totodată, și pe noul ministru al Transporturilor, Iulian Matache, să cheltuiască bugetul pe care îl are la dispoziție, pentru construirea de șosele și căi ferate.
"Am un mesaj către Transporturi: vă doresc succes, domnule ministru, știți foarte bine despre ce e vorba în minister. Ați venit așa, și într-un moment extraordinar de bun, (aveți — n.r.) 12 miliarde (euro — n.r.) pe Programul Infrastructură mare, înțeleg că v-au aprobat un miliard de euro pe Connecting Europe Facility. Asta e vestea bună, că aveți 13 miliarde. Vestea proastă e că trebuie să-i și cheltuiți și poate reușiți să-i cheltuiți în șosele, căi ferate, de ce are nevoie această țară", a afirmat Ponta.

AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.