Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rectorul SNSPA acuză manipularea sondajelor pentru Primăria Capitalei: Piedone NU este primul în sondaje

monitorulcj.ro
remus pricopie

Remus Pricopie, rector la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA), crede că sondajele pentru primăria Bucureștiului pot fi manipulate în mod deliberat. El critică în special sondajele care îl arată pe Cristian Popescu Piedone ca primul în preferințele Bucureștenilor pentru Primăria Capitalei.

„Pentru Piedone importante sunt florile și piețele” a explicat rectorul SNPSA. Pricopie susține că bucureștenii au așteptări mai mari de la un primar, iar Cristian Popescu Piedone are șanse de câștig la un nivel mai înalt decât o primărie de sector.

Sondajul comandat și publicat de Nicușor Dan arată că Piedone ar câştiga alegerile pentru Primăria Capitalei, cu 40,4%, iar actualul primar ar primi 39,3% susținut de Alianţa Dreapta Unită.

„Sondaje manipulate în mod deliberat”

„Piedone nu este primul în sondaje. Din păcate, de multe ori, sondajele sunt manipulate în mod deliberat, pentru a favoriza o anumită opțiune sau alta.

Nu exclud ca inclusiv Nicușor Dan să aibă interes să-l prezinte pe Cristian Popescu Piedone pe primul loc, numai pentru a mobiliza electoratul educat, responsabil din București, adică acel electorat despre care se presupune că nu ar vota un primar care are probleme grave cu limba română și care consideră că, pentru a gestiona Bucurestiul, nu este nevoie de prea multă intelectualitate”, a explicat Remus Pricopie, rector SNSPA, într-un interviu acordat Aktual24.ro.

Pricopie susține că o înfrângere a candidatului comun PSD-PNL la primărie ar fi gravă, punând în pericol capacitatea coaliției de a gestiona apoi alegerile parlamentare și prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.