Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rectorul SNSPA, atac virulent la adresa lui Liviu Dragnea: 'Acest tip de acțiune îl pune într-o situație clară de conflict de interese'

monitorulcj.ro
remus pricopie

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, lansează un atac la adresa liderului PSD, susținând într-o postare pe Facebook că „Liviu Dragnea a intrat într-o nouă fază, aceea în care nu se mai ferește și pune în mod explicit semnul egal între problemele de ordin personal și treburile statului”. Mai mult, Pricopie consideră că acest tip de acțiune îl pune pe liderul PSD „într-o situație clară de conflict de interese”.

„Nemulțumirile actualului Președinte PSD privind justiția, cu trimitere la dosarele penale ale domniei sale și modul în care este constituit un complet de judecată, sunt prezentate ca probleme grave ale țării, pe care Guvernul sau Parlamentul trebuie să le corecteze imediat.

Radu Tudor, ieșire neașteptată după declarațiile lui Dăncilă: 'Doamna premier, măcar pe Andrușcă să-l lăsați să plece'

Este absolut evident faptul că acest tip de acțiune nu este o „politică publică” susținută de coaliția PSD-ALDE, ci un demers individual care-l pune într-o situație clară de conflict de interese. Cu alte cuvinte, Dl. DRAGNEA folosește tribuna oficială, respectiv aceea de Președinte al celui mai mare partid din România și de Președinte al Camerei Deputaților, pentru a influența cursul unuia dintre procesele domniei sale, prin adoptarea unor acte normative cu beneficiar unic - Liviu DRAGNEA.

Sunt convins că și acest demers al domniei sale va eșua pentru simplul motiv că România este mult mai solidă din punct de vedere democratic decât își imaginează actualul Președinte PSD. Așa cum s-a mai întâmplat și cu alte ocazii, atât colegii de partid, cât și membrii guvernului nu se vor asocia cu o acțiune ilegitimă și ilegală.

În plus, repet, atât resursele de credibilitate ale Domnului Liviu DRAGNEA, cât și instrumentele prin care și-a asigurat susținerea timp de doi ani (promovări în funcții publice, moțiuni de auto-cenzură, acțiuni de discreditare, remanieri, excluderi etc.) s-au epuizat.”, mai scrie acesta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.