Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recuperare medicală ca într-o stațiune, în Spitalul ”Sfântul Sava”, din Pantelimon, Ilfov

Spitalul Sfântul Sava
recuperare medicala

Spitalul de Recuperare Medicală ”Sf. Sava", din Pantelimon,  Ilfov, construit în urmă cu cinci ani, din fonduri exclusiv private, se fac internări începând cu 10 zile și până la câteva luni, în funcție de necesitățile pe care diagnosticul paciențiilor le impune.

”La noi, în Spitalul Sfântul Sava, se internează și familii, pentru recuperare medicală, care preferă condițiile noastre celor dintr-o stațiune pentru recuperare. Aceasta, deoarece condițiile de internare pe care noi le oferim sunt mai degrabă similare unui hotel de lux, decât unui spital, iar echipamentele noastre medicale sunt de ultimă generație, unele dintre ele, aduse în premieră în România. Echipamentele fără specialiștii cu experiență, care să știe în mod precis cât și cum să le folosească, nu ar fi însă eficiente. Noi avem 40 de specialiști în fizioterapie, kinetoterapie și masaj terapeutic pentru 118 paturi. Așadar, atenția pe care o acordăm fiecărui pacient internat este la cote maxime”, explică managerul și fondatoarea Spitalului ”Sfântul Sava”, Alina Ion.

Acest spital, acordă servicii de recuperare medicală și îngrijiri paliative pentru numeroase diagnostice, pentru pacienți cu vârsta de peste 18 ani. În cinci ani de funcționare, Spitalul ”Sfântul Sava” din Pantelimon, Ilfov, a înregistrat peste 5.000 de cazuri recuperate medical cu succes.

content-image

Pachetele de recuperare medicală conțin cazare în camere cu 2 sau 3 paturi, 3 mese pe zi, iar recuperarea medicală conține mai multe ședințe de kinetoterapie, fizioterapie și masaj medical, zilnic. În luna decembrie, pacienții beneficiază de un cadou: o ședință suplimentară de kinetoterapie, fizioterapie sau masaj medical. Asistența medicală este asigurată 24 de ore, fiecare salon fiind suprevegheat video din camerele de gardă. Astfel, personalul medical se deplasează rapid la pacienții care au nevoie de ajutor.

Fiecare pacient are alocat un kinetoterapeut responsabil de recuperare. Se păstrează permanent legătura cu familia, aceștia având linie telefonică directă cu medicii, pentru a discuta situația medicală a pacientului, precum și cu terapeutul alocat. În plus, se trimit clipuri video din timpul ședințelor de recuperare.

Spitalul de Recuperare Medicală ”Sfântul Sava” a preluat modelul marilor clinici din străinătate atât în relația cu pacientul, cât și în privința modului de aplicare a terapiilor. În Spitalul ”Sfântul Sava” există posibilitatea internării la 48 de ore după orice tip de intervenție chirurgicală, în saloane cu monitorizare permanentă a funcțiilor vitale, în regim ATI. În plus față de spitalele de chirurgie, Spitalul ”Sfântul Sava” oferă posibilitatea începerii recuperării medicale pasive, chiar din salonul ATI, astfel fiind folosit timp deosebit de valoros în refacerea pacienților. Pentru recuperarea medicală pasivă, adică fără niciun fel de efort fizic depus de pacient, spitalul a achiziționat echipamente de ultimă generație, care se găsesc în premieră în țara noastră.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

content-image

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.