Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recuperare medicală în regim intensiv și la standarde de vârf, la Spitalul `Sfântul Sava`, din Pantelimon, Ilfov

Spitalul Sfantul Sava
Spitalul Sfantul Sava

Recuperarea medicală este necesară oricărui pacient care a suferit o intervenție chirurgicală, indiferent de natura acesteia, pentru a reveni cât mai curând și în condiții cât mai bune la starea de sănătate optimă.

La Spitalul de Recuperare Medicală ”Sfântul Sava”, din Pantelimon, Ilfov, sunt disponibile pachete de spitalizare, cu regim intensiv de kinetoterapie, fizioterapie și masaj terapeutic, de 10 sau 14 zile de spitalizare

Pe întreaga durată a internării, sunt prevăzute mai multe ședințe zilnice de terapie, adaptate fiecărui pacient și patologii în parte, astfel:

-          kinetoterapie1 ședință pe zi, cu următoarele echipamente medicale specifice: cușca Rocher, masa Galileo, roata marinărească, bicicleta ergonomică, bandă mers, scaun cvadriceps, Thera balo - echilibru, simulator Tigo, scări și paralele, Kinetec pentru mână și picior, masă activități pentru mână, Thera Bemo)

-          fizioterapie personalizată – 1 ședință pe zi, cu următoarele echipamente inovative, de ultimă generație: Bioness, Shockwave,  Tecar, electroterapie tens, cif, laser, ultrasunet - trabert, galvanic, diadinamic, theormoterapie, lampă, argilă, magnetoterapie, echipament drenaj limfatic

-          masaj medical - 1 sedință pe zi

Procedurile de recuperare sunt asigurate 7 zile din 7, inclusiv în weekend și pe durata sărbătorilor legale.

content-image

Internarea se face în saloane de 1, 2 sau 3 paturi, cu 3 mese pe zi, preparată întotdeauna proaspătăt, în bucătăria proprie. Se asigură asistență medicală permanentă, cu linie de gardă medic specialist 24/24 h. Monitorizarea pacienților este, de asemenea, permanentă, inclusiv video.

Oferta este disponibilă pentru pacienții majori, indiferent de vârstă (18-65+ ani), și indiferent de patologia care necesită recuperare medicală – recuperare după AVC, recuperare ortopedică, recuperare neurologică, recuperare respiratorie.

Fiecărui pacient îi este alocat un kinetoterapeut responsabil de recuperare.

content-image

Legătura familiei pacientului cu centrul medical este asigurată permanent, inclusiv cu medicul specialist, cu privire la situația medicală a pacientului. Există linie telefonică directă către kinetoterapeutul alocat pacientului, pentru informații referitoare la programul de recuperare și evoluția acestuia. Familia primește clipuri video din cadrul ședințelor de recuperare.

Spitalul de Recuperare Medicală ”Sfântul Sava” este un centru de excelență în recuperare medicală, ridicat  din fonduri exclusiv private. A fost construit de la zero, după toate standardele de calitate europene. În 6 ani de funcționare, a depășit numărul de 5.000 de pacienți recuperați medical, în cele mai multe situații, pacienții fiind internați în stare gravă și cărora nu li se dădeau șanse de revenire.

Suntem interesați să asigurăm pacienților noștri recuperarea medicală în termen cât mai scurt, iar nu să prelungim inutil perioadele de internare. Le punem la dispoziție cele mai bune terapii, echipamente inovative, de ultimpă generație și specialiști performanți. Avem cele mai bune rezultate dovedite în recuperare medicală și mergem mai departe, convinși fiind că putem trata și în România, la fel ca în marile clinici de profil din străinătate”, spune Alina Ion, manager și fondatoare a Spitalului de Recuperare Medicală ”Sfântul Sava”, din Pantelimon, Ilfov.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.