DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Recuperare medicală și îngrijiri paliative de excepție în Spitalul Sfântul Sava

Spitalul Sfântul Sava
salon spital Sfantul Sava

Recuperarea medicală este necesară în tratamentul unor afecțiuni ce se pot instala la pacienții de orice vârstă, dar se adresează și celor care doresc să-și păstreze sau să-și recupereze starea de sănătate. Se aplică, așadar, în ortopedie-traumatologie, neurologie, înaintea sau ulterior intervențiilor chirurgicale, în medicina sportivă, geriatrie etc.

Prin recuperare medicală, se ameliorează durerile, se susține refacerea mai rapidă a organismului după un accident sau o intervenție chirurgicală, se redă funcționalitatea mușchilor și mobilitatea articulațiilor.

Chiar dacă există percepția că un pacient poate executa singur, acasă, exerciții fizice de recuperare medicală, pentru a obține rezultate sigure, este neapărată nevoie de kinetoterapie și fizioterapie, aplicate de specialiști, prin care sunt îmbunătățite abilitățile funcționale ale pacientului.  Prin recuperare medicală, se obțin ameliorarea durerii, creșterea gradului de coordonare, echilibru și control și se previne agravarea patologiilor sau instalarea complicațiilor.

content-image

Pentru o recuperare medicală corectă și eficientă, sunt necesare atât personal de specialitate, cu experiență, cât și echipamente performante. Spitalul Sfântul Sava de Recuperare Medicală, Îngrijiri Paliative și Geriatrie, construit de la zero și dat în funcțiune în urmă cu trei ani, înregistrează rezultate excepționale de recuperare medicală în timp scurt în diferite patologii, precum accidente vasculare, afecțiuni vertebrale, arteriopatii, artroze, hernii de disc, hipertensiune arteriala, neuropatii, reumatisme, sechele posttraumatice, semipareze, parapareze, tetrapareze și multe altele. În acest centru medical de excepție, au fost deja internați peste 20.000 de pacienți, ceea ce relevă o experiență relvantă a echipei de specialiști, în ciuda faptului că sunt poate printre cei mai tineri din sistemul de recuperare medicală și îngrijiri paliative.

Spitalul Sfântul Sava are 30 de terapeuți în kinetoterapie și fizioterapie, 8 medici specialiști, 30 de asistente medicale, beneficiază de ambulanțe proprii, cu care transportă pacienții. Deține peste 70 de echipamente de recuperare medicală, diagnoză și tratament, de ultimă generație, iar internarea se face în condiții superlative, cu mese incluse, hrana mereu proaspătă fiind preparată în bucătăria proprie. Întreg personalul este vaccinat anti-COVID.

content-image

Pentru a beneficia de un program de recuperare, este suficientă programarea telefonică la 0724 021 090. După internare, se face un examen clinic general și local, apoi un consult de specialitate detaliat, în urma cărora se realizează schema de tratament, ținând cont și de recomandarea medicului care a realizat intervenția chirurgicală, acolo unde este cazul. Apoi, pacientul este repartizat unui kinetoterapeut și începe recuperarea medicală chiar în aceeași zi cu internarea. Cei mai mulți dintre pacienți afirmă că simt îmbunătățiri ale stării lor de sănătate de la primele ședințe, dar acest lucru depinde atât de patologia fiecăruia, precum și de voința proprie. În Spitalul Sfântul Sava, terapeuții sunt și buni psihologi, care știu să stimuleze pacienții pentru a-i implica în procedurile de recuperare cât mai mult posibil.

Serviciile medicale de 5* sunt asigurate 24 de ore din 24 și 7 zile din 7. Pe Un tur virtual al Spitalului Sfântul Sava poate fi urmărit aici.

0724.021.090 | 0724.338.881

https://spitalulsfantulsava.ro/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.