Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recuperarea medicală modernă poate reface cursul vieții după accidente grave sau boli degenerative

Spitalul Sfântul Sava
Spitalul Sfantul Sava

Un accident vascular, un infarct miocardic, un accident grav determinat de o clipă de neatenție, îți pot schimba cursul vieții. Totul pare că se năruie în familia ta după această zi. Teamă față de posibilitatea pierderii celor dragi, regrete pentru că nu le-ai fost aproape, disperare în fața durerii sau neputinței lor de a învinge boala. Doar cei care nu au trecut prin asemenea experiențe de viață nu le pot înțelege. Accidentele se întâmplă, important e să putem să le depășim.

Cu ajutorul specialiștilor în kinetoterapie și fizioterapie, pot fi recuperați pacienți care suferă atacuri cardio-vasculare și accidente fizice care lasă sechele, adesea ce par insurmontabile. Este nevoie de perseverență, să se lucreze zilnic și în mai multe etape în fiecare zi, pe parcursul câtorva săptămâni, în funcție de gravitatea afecțiunii. Recuperarea este posibilă, uneori în proporții atât de mari, încât pare o minune dumnezeiască. Un astfel de centru de recuperare medicală, în care pacienții spun că se întâmplă minuni, există la doi pași de București, în Pantelimon. Imobilizați complet înainte de internare, există pacienți care încep să meargă în doar 2-3 săptămâni de tratament, mai întâi ajutându-se de cadru sau baston, la finalul perioadei de recuperare, multora dintre ei fiindu-le necesar doar brațul cuiva pentru sprijin.

content-image

În Spitalul Sfantul Sava pentru Îngrijiri Paliative, Geriatrie și Recuperare Medicală pot fi recuperate medical pacienți care au suferit accidente cardio-vasculare, traumatisme cerebrale și ale măduvei spinării, atrofie musculară, paralizie, tetrapareză spastică, hemiplegie, paraplegie, stare vegetativă, fracturi, tasare de vertebre, spondiloză, discopatie și alte tipuri de recuperare medicală neurologică sau de ortopedie.

  • ”Este un loc binecuvântat de Dumnezeu, cu minunățiile astea de profesioniști, care te pun efectiv pe picioare"
  • ”Sunt foarte, foarte omenoși. Lucrează întâi cu sufletul, apoi cu meseria”
  • ”Aici te fac să te simți important, să te simți ca în familie”

Terapeuții din Spitalul Sfântul Sava pun un accent deosebit pe interacțiunea cu pacientul, pe stimularea dorinței acestuia de a se recupera, nu se limitează la a marca un exercițiu realizat și apoi să trimită pacientul în cameră.

Serviciile medicale sunt acordate în regim de cazare hotelieră la standarde înalte și 3 mese incluse, pentru pacienți adulți de toate vârstele, din orice localitate din țară sau din străinătate și indiferent de stadiul bolii. Hrana este preparată zilnic în bucătăria proprie, după un meniu adaptat pacienților cu nevoi speciale.

Internarea pentru recuperare medicală se asigură în saloane cu 2 și 3 paturi, în regim de spitalizare continuă, asistență medicală 24/7 oferită de personal specializat, cu competență în servicii de recuperare medicală.

content-image

Tehnicile speciale și tehnologiile ultramoderne aplicate după un plan de tratament complex, fără întrerupere de la o zi la alta, și în mod repetat în aceeași zi, în funcție de patologie, oferă pacienților Spitalului Sfântul Sava o probabilitate extrem de ridicată de recuperare medicală.

De asemenea, Spitalul Sfântul Sava de Recuperare Medicală și Îngrijiri Paliative din Pantelimon (Ilfov) asigură asistență medicală și monitorizare 24/7 bolnavilor oncologici sau cu alte afecțiuni grave, în faze terminale. Îngrijirile paliative se desfășoară în saloane speciale, cu 2 sau 3 paturi.

Toate informațiile necesare, inclusiv un tur virtual al spitalului se găsesc la adresa https://spitalulsfantulsava.ro/. Centrul se află în imediata vecinătate a pădurii Pustnicul, în comuna Pantelimon, str. Cozieni nr 2, drumul spre Mânăstirea Pasărea.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

http://relansare.spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.