Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recuperată medical după AVC, o pacientă declară: `sunt fluture care zboară`

Spitalul Sfantul Sava
recuperare AVC

După ce a suferit un accident vascular cerebral (AVC), o pacientă a stat trei săptămâni într-un spital din Focșani, fără să fie mișcată din pat.

A fost transferată pe targă la Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava din Pantelimon, Ilfov. ”Acum, față de atunci, sunt fluture care zboară”, spune pacienta Mărioara Miron, care este deosebit de determinată să se refacă complet.

Eu trebuie să mă ajut, să trudesc, să lucrez la sala de kinetoterapie, sa fac tot ce mi se spune și fac chiar mai mult decât îmi spun kinetoterapeuții, ca să pot să mă mișc. Pentru mine, e bine, față de cum am stat trei săptămâni pe pat, fără să mă miște nimeni absolut deloc. Aici beneficiez de tratament și de toate, fără să am nimic de obiectat. Toți sunt foarte harnici. Foarte harnici!”, povestește pacienta Spitalului Sfântul Sava.

Spitalul de Recuperare Medicală Sfântul Sava este un spital privat, fondat și condus de psihologul Alina Ion, care s-a ocupat mai întâi, pentru mulți ani, de îngrijirea la domiciliu a pacienților incurabili.

Împreună cu familia, a ridicat acest spital de la zero, fără niciun sprijin de la stat, care respectă toate standardele europene.

Am luat hotărârea că pacienții considerați fără șanse în alte spitale merită tot efortul nostru pentru a fi salvați. Că merită toate șansele pe care Dumnezeu ni le dă, dar pe care noi le ratăm. În patru ani, câți au trecut de la deschidere, Spitalul Sfântul Sava a obținut cele mai bune rezultate în recuperarea medicală, fie că vorbim despre recuperare ortopedică, recuperare după AVC, recuperare neurologică sau recuperare respiratorie. Căutăm, verificăm și abia după ce vedem ce efecte produc, achiziționăm echipamente inovative de fizioterapie și kinetoterapie, multe dintre ele fiind unice în România sau aduse în premieră. Și nu ne oprim aici!

content-image

La Spitalul Sfantul Sava din Pantelimon, Ilfov, pentru 118 de pacienți, sunt angajați 11 medici specialiști, 40 de kinetoterapeuți și fizioterapeuți, 47 de asistenți și 45 de infirmiere. Tratamentele se fac doar în regim de internare.

Toate saloanele sunt monitorizate 24 de ore din 24 prin sistem video intern, atât din camerele de gardă, cât și din cabinetul meu, unde aproape că locuiesc permanent. Absolut toți angajații au obligația, încă de la angajare, să trateze pacienții ca pe membrii propriilor familii.

La Spitalul Sfântul Sava, se pune un accent important pe latura spirituală, pacienții și angajații având la dispoziție servicii religioase și o mică biserică, adusă din Grecia, special pentru spital, cu circuit închis.

content-image

Eu am convingerea, pe care o afirm asumat, ori de câte ori am ocazia, că la noi, în Spitalul Sfântul Sava, se întâmplă minuni, pe care Dumnezeu le face prin mâinile oamenilor, ale noastre, ale tuturor angajaților. Așa se explică, de fapt, minunile despre care vorbesc pacienții repuși pe picioare în spitalul nostru, când nimeni nu le mai dădea vreo șansă” – Alina Ion, fondatoare și manager al Spitalului Sfântul Sava, din Pantelimon, Ilfov.

Date de contact ale Spitalului Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

contact@spitalulsfantulsava.ro

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

https://spitalulsfantulsava.ro/kinetoterapie/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.