Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Redactorul-șef al revistei Viva răspunde criticilor după pictorialul cu Elena Udrea: 'Am avut una dintre cele mai oneste colaborări din viaţa mea'

captura video facebook
dana enache

Dana Enache, redactorul-şef al revistei „Viva!“, a venit cu explicaţii după criticile stârnite de coperta cu Elena Udrea gravidă şi varianta iniţială a editorialul în care se preciza că „trăieşte în exil“ în Costa Rica, dar nu exista niciun cuvânt despre faptul că fostul ministru este condamnată definitiv, acesta fiind motivul pentru care a fugit din ţară.

Într-un live pe pagina de Facebook a revistei „Viva!“, Dana Enache a oferit câteva explicaţii, declarând că nu se aştepta la asemenea reacţii negative. Ea spune că a fost un demers jurnalistic la care s-a muncit 6 luni, via e-mail, este un material obiectiv şi pune lipsa precizărilor privind condamnarea pe seama faptului că nu a încercat să trateze subiectul din punct de vedere politic, pentru că nu acesta este profilul revistei. De asemenea, prezintă scuze publice doar pentru folosirea pe copertă a termenului „exil“ şi crede că „poate da, într-adevăr, ar fi trebuit să spunem explicit că ea este condamnată“, dar subliniază că este tentată să spună aceste lucruri având în vedere reacţiile negative.

LOVITURĂ Mai mulți sponsori ai revistei VIVA s-au RETRAS - Pictorialul cu Udrea lasă revista fără finanțare

Totodată, redactorul-şef spune că dacă lasă la o parte că este vorba despre un politician cu o condamnare, a avut „una dintre cele mai oneste colaborări din viaţa ei“, în sensul că Elena Udrea nu i-a cerut absolut nimic în schimb, nici măcar pozele alese sau textul înainte de publicare.

George Maior, la un eveniment alături de Hans Klemm: 'Este momentul ca România să îşi asume un rol mai proeminent'

„Revista Viva nu încearcă să-i aducă un elogiu Elenei Udrea, revista Viva nu este nici instanţă de judecată ca să dea un verdict sau să o condamne într-un fel sau altul. Nu e ca şi cum apariţia în revista noastră îi poate ridica într-un fel condamnarea sau îi poate oferi vreun avantaj.”, spune Enache într-un video publicat pe pagina de Facebook a revistei Viva.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.