Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rednic face ACUZAȚII: S-au făcut greşeli în contract. Cu băiatul ăsta s-au făcut ceva sacrificii financiare

Facebook.com
Mircea Rednic

Tehnicianul dinamovist Mircea Rednic a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în ultimele zile au plecat jucători de la Dinamo deoarece s-au făcut ceva greşeli în contract. Rednic a fost critic la adresa portarului Plamen Iliev.

“Au plecat pentru că s-au făcut ceva greşeli în contract. Notificarea a fost făcută pentru data de 15 decembrie, iar ultimul meci e pe 21. Era greu ca jucătorii care au primit notificare să mai fie concentraţi ca să joace. De-aia a fost decizia de comun acord ca ei să plece. Oricum nu îi opream. Iliev? A fost o decizie luată în primul rând de el, ştiam când am avut şedinţa la club, el şi-a exprimat dorinţa să nu mai rămână. A avut ultimele două jocuri cu greşeli decisive. Din moment ce tu nu asculţi de antrenorul tău.... Antrenorul de portari i-a zis să nu iasă din poartă dacă nu e sigur. Cu Mioveni, a ieşit în minutul 90 la o fază unde nu avea de ce să rişte. Ce m-a deranjat foarte tare a fost că a luat-o spre vestiar şi a intrat în duş, în loc să se ducă cu grupul la galerie după meci. Nu ştiu dacă a făcut o criză. Cât am fost eu nu a făcut nicio criză. Ai mei fac crize după ce ies eu din cabină, dau în vestiar. Ei nu fac crize în teren, unde trebuie să faci crize în minutul 90. Acolo e vorba de responsabilitate, e vorba de grup. El e un portar care nici un prea vorbeşte. Şi trebuie să te implici. Cu băiatul ăsta s-au făcut ceva sacrificii financiare”, a spus Rednic.

Mircea Rednic a vorbit şi despre discuţia dintre suporteri şi jucător după meciul de la Mioveni: “Nu uitaţi că suporterii au ţinut clubul, şi anul trecut şi anul acesta. S-au adunat peste 2,5 milioane de euro. Sunt şi ei la limită cu ceea ce se întâmplă aici. Nu mi-am expus jucătorii, i-am protejat. Noi am fost opriţi prima oară pe autostradă, în câmp, şi am decis să mergem la prima benzinărie. Eu am vrut să vorbesc cu fanii, dar ei au spus că vor să discute cu jucătorii. Între timp, am anunţat organele de ordine, ca să fie acolo. N-au fost înjurături sau lucruri de genul ăsta, doar s-a discutat. Am luat soluţia cea mai bună, fanii au vorbit cu jucătorii circa 15 minute. N-au fost incidente”, a afirmat tehnicianul.

Despre ultimul meci din acest an, cu Farul, Rednic a spus că este cel mai impmortant. “O echipă foarte bună, bine organizată, cu un antrenor foarte bun. Toată lumea va lupta pentru cele trei puncte. Trebuie să faci un meci foarte bun ca să iei cel puţin un punct. Ultimul meci, care cred că este cel mai important. De obicei ultima impresie poate să schimbe multe şi asta o să încercăm să facem, chiar dacă am ceva jucători lipsă. Trei sunt suspendaţi, Deian, Andrei Radu, Răuţă, am şi ceva jucători uşor răciţi, Ricardo Grigore nu s-a antrenat ieri. Am reuşit să fac un lot de 18 jucători care să abordeze meciul de mâine”, a declarat el.

FC Dinamo va întâlni echipa Farul Constanţa, luni, pe teren propriu, de la ora 20.30, în etapa a XXI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Dinamoviştii ocupă locul 15 în clasament, cu 12 puncte, în timp ce Farul este pe 7, cu 29 de puncte. Lider este CFR Cluj, care are 54 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.