Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rednic nu demisionează în cazul în care Poli Iaşi nu învinge pe Chindia - Mesajul antrenorului

Facebook.com
Mircea Rednic

Antrenorul Mircea Rednic a exclus posibilitatea să demisioneze de la conducerea tehnică a echipei Poli Iaşi, care ocupă ultimul loc în Liga I şi care a fost învinsă, miercuri, cu 5-1, de Sepsi Sfântu Gheorghe, în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei României, potrivit news.ro.

Întrebat pe canalul de YouTube al clubului dacă intenţionează să demisioneze în cazul în care Poli Iaşi nu învinge pe Chindia Târgovişte, Rednic a răspuns: "Nici vorbă de aşa ceva, ar fi un gest de laşitate din partea mea.

Citește și: Mita cerută de directorul Unifarm unei societăți pentru achiziția de măști și combinezoane a fost de 760.000 de euro - Ionel și-ar fi pus un subaltern să mintă

Am venit la Iaşi cu sufletul deschis să ajut, m-am implicat şi sentimental, şi financiar în această echipă şi niciodată nu o să renunţ în momentele grele. E şi responsabilitatea mea, vreau să-mi duc contractul până la capăt şi chiar mă gândesc să-mi prelungesc contractul la Iaşi.

Am avut o şedinţă constructivă, mi-a plăcut că jucătorii au cerut să discute şi a durat cam mult şedinţa lor. Sper ca ei să înţeleagă că doar împreună putem să ieşim din această perioadă dificilă. Am încredere în ei, au făcut şi meciuri bune."

Meciul Chindia Târgovişte - Poli Iaşi va avea loc sâmbătă, de la ora 15.30, la Ploieşti, în etapa a şasea a play-out-ului Ligii I

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.