Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reduceri de până la 30% pentru destinaţiile pentru vacanţa de vară, cele mai multe rezervări fiind făcute în Grecia şi Turcia

Organizatia Elena de Turism
Grecia vacanta mare

Insulele greceşti tradiţionale şi zone de litoral din Turcia, Spania, Italia, Cipru, Bulgaria, Egipt, inclusiv România, sunt destinaţiile pentru vacanţa de vară aflate în portofoliul turoperatorului Paralela 45 pentru 2022, agenţia anunţând că reducerile ajung până la 30% pentru rezervările Early Booking.

"Oferta verii este similară anului 2019, după ce anul trecut vânzările, numărul turiştilor şi al destinaţiilor deschise pentru turism au fost peste 2020. Grecia a fost cel mai bine vândută destinaţie a verii trecute, depăşind nivelul din 2019", se arată într-un comunicat remis AGERPRES.

Toate vacanţele verii au reduceri de Early Booking, cele mai multe rezervări fiind făcute până acum pentru vacanţe în Grecia şi Turcia, potrivit Agerpres.ro.

În 2022 avansul a scăzut la 10% pentru rezervările din Early Booking, vacanţa se plăteşte în trei rate şi există modalităţi de anulare fără penalizare.

"Suntem optimişti că va fi un an mai bun şi că ne întoarcem la normalitate în curând. Semnalele care vin dinspre producătorii de vaccinuri, că pandemia se apropie de final şi că acesta este ultimul val cu restricţii, sunt încurajatoare. Şi în 2022 susţinem dorinţa oamenilor de mişcare şi relaxare prin oferte diversificate şi călătorii în siguranţă, folosindu-ne de experienţa de 32 de ani pe care o avem în domeniul turismului", a declarat Alin Burcea, CEO Paralela 45

Agenţia recomandă permanent turiştilor să încheie asigurări medicale cu extensie Covid şi STORNO, acoperitoare pentru orice situaţie neplăcută poate apărea. Într-o rubrică special creată pe pagina sa de internet, Paralela 45 actualizează permanent condiţiile de acces în toate destinaţiile de vacanţă, iar consultanţii săi de travel informează fiecare turist despre documentaţia de care are nevoie în călătoria sa.

Totodată, agenţia anunţă şi organizarea unei tombole, "Express 45 - Urcă-te la bord şi câştigă o vacanţă", în cadrul căreia turiştii pot câştiga trei vacanţe gratuite, un sejur pentru două persoane la un hotel de cinci stele, în regim all inclusive, în Antalya, o vacanţă de cinci nopţi pe litoralul românesc pentru două persoane, ori un voucher de 1.000 de lei. Paralela 45 estimând peste 10.000 de participanţi până la finalul lunii mai, când vor fi extraşi câştigătorii.

Charterele verii pentru Grecia ajung în 2022 în Creta (Heraklion şi Chania), Rodos, Zakynthos, Santorini, de la Bucureşti, din Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi. În Early Booking, un sejur în Grecia costă de la 239 de euro/persoană.

Oferta de sejururi în Turcia cuprinde anul acesta nu numai Antalya şi Bodrum, ci şi Marmaris şi Kusadasi. Şapte curse charter vor lega Bucureştiul, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş, Baia Mare, Sibiul şi Iaşiul de Antalya, în Early Booking pachetele de vacanţă având reducere de până la 30%. Alte curse charter de la Bucureşti vor duce turiştii în vacanţă în Marmaris şi Kusadasi, din iunie până la finalul lunii septembrie, pachetele de vacanţă pornind de la 524 de euro/persoană/7 nopţi, respectiv 474 de euro/persoană/7 nopţi, cu toate taxele incluse.

Pentru vacanţa de vară în Tenerife, Mallorca, Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca sunt prevăzute opt zboruri săptămânale de la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Cel mai mic preţ pentru un sejur în Spania e de 419 euro/persoană/7 nopţi, în perioada de Early Booking.

Pentru Italia, Paralela 45 propune vacanţe în Ischia şi pe Coasta Amalfitană, cu zbor direct de la Bucureşti, la 438 de euro/persoană, respectiv 507 euro/persoană, pentru şapte nopţi, iar pentru Cipru sejururile încep de la 468 de euro/persoană.

Egiptul, care a atras cel mai mare număr de turişti în 2021, fiind destinaţia accesibilă pe curse charter organizate din aproape toate oraşele cu aeroport ale României tot timpul anului este, în continuare, o alternativă pentru Turcia şi Grecia în timpul verii. Patru curse charter săptămânale spre Hurghada sunt prevăzute, până la finalul lunii octombrie, de la Bucureşti, din Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi.

Pentru vacanţa de vară în România, peste 200 de oferte pentru litoralul românesc sunt listate pe portalul de vacanţe Paralela 45. În Early Booking, preţurile pornesc de la 36 de lei/persoană/pe noapte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.