Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reese Witherspoon a vândut pentru mai mult de 6 milioane de dolari casa de vacanţă din Malibu

huffpost.uk.co
 Reese Witherspoon

Actriţa Reese Witherspoon a vândut pentru mai mult de 6 milioane de dolari casa de vacanţă din Malibu (California) cumpărată în urmă cu un an, potrivit Variety, potrivit news.ro.

După şase luni de când, împreună cu soţul ei, Jim Toth, a cumpărat o vilă în Pacific Palisades (Los Angeles) cu 17 milioane de dolari, Witherspoon a vândut casa de vacanţă a familiei pentru 6,7 milioane de dolari, cu 500.000 de dolari mai mult decât a plătit pentru ea vara trecută.

Cumpărătorul este Meg Haney, moştenitoarea miliardarului Franklin Haney, care a făcut avere în principal din construcţia de birouri pentru Guvern. Ea este sora mai tânără a lui Mary Alice Haney, designer de modă, care a fost stilista lui Witherspoon.

Citește și: EXCLUSIV DOSAR Peste 20 de întâlniri între ofițerul 'MILIONAR' Fleancu, 'SĂGEATA' sa și afaceristul 'STORS' de bani - Suma de bani creștea de la o întâlnire la alta

Proprietatea, care ocupă aproximativ 2 acri, a fost construită în 1950 sub forma unei ferme modeste, însă a fost modernizată şi renovată de un cuplu de designeri care o folosea ca spaţiu pentru nunţi înainte ca actriţa să o cumpere.

Pe lângă casa principală se află şi una pentru oaspeţi, complet utilată, dar şi un studio seaparat şi o sală de proiecţii.

Curtea generoasă găzduieşte şi grajduri pentru cai şi manej.

În prezent, Reese Witherspoon mai deţine o casă în Bahamas, într-o comunitate închisă, şi câteva case în oraşul natal Nashville, unele dintre ele fiind ocupate de rude.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.