Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reforma din PSD, respinsă în PC

PC - STIRIPESURSE.RO

Biroul Politic al PC a respins în unanimitate propunerea vicepreşedintelui Şerban Rădulescu. Acesta îşi dorea ca reforma din PSD, cu privire la separarea funcţiilor politice de cele administrative, să fie implementată şi în PC.

Vicepreşedintele PC Şerban Rădulescu a declarat, vineri, pentru stiripesurse.ro, că va propune în şedinţa de duminică a Biroului Politic ca despărţirea funcţiilor administrative de funcţiile politice să fie implementată şi în Partidul Conservator.

"Consider pertinenta si benefica ideea reformarii clasei politice prin propunerea PSD de despartire a functiilor administrative de functiile politice. PC ar trebui sa ia exemplu si voi propune Biroului Politic de duminica sa ia pe ordinea de zi acest lucru. Sustin ca un presedinte de CJ sa nu fie si presedinte judetean, exemplul elocvent fiind presedintele CJ la Marumeres. De asemenea, cei cu functii in Guvern, ministrii, secretarii de stat, sa nu mai aiba functii de conducere in partid. Asa e una din sansele PC pentru a se relansa. Activitatea politica va fi mai buna, iar activitatea in Executiv se va concentra doar pe acest palier", a declarat Rădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.