Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regatul Unit va putea efectua 100.000 de teste zilnic este de părere ministrul de externe britanic

teste

Guvernul de la Londra este încrezător că până la finalul lunii va atinge ţinta realizării a 100.000 de teste pe zi pentru noul coronavirus, a afirmat miercuri ministrul de externe britanic Dominic Raab, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

Datele oficiale publicate marţi indică faptul că în ziua anterioară în Regatul Unit au fost efectuate 18.206 de teste pentru COVID-19.

''Cred că este important să avem o ţintă şi să ne îndreptăm spre ea. Facem progrese bune, suntem încrezători că vom atinge ţinta'', a spus Raab, care exercită şi prerogativele de prim-ministru în această perioadă întrucât Boris Johnson se recuperează după ce a contractat COVID-19.

Citește și: În premieră, Nelu Tătaru anunță CÂND începe școala: Cum trebuie să fie echipați profesorii și elevii

''Este vorba despre capacitate, despre distribuţie, vom putea să atingem acea ţintă doar dacă noi toţi ne vom respecta obligaţiile'', a adăugat el.

Pe de altă parte, Raab a anunţat că 69 de persoane care lucrau în cadrul Serviciului naţional de sănătate britanic (NHS) au murit din cauza COVID-19, în timp ce numărul persoanelor care au decedat din azilurile de bătrâni ca urmare a acestei boli nu este cunoscut.

Executivul britanic a devenit ţinta acuzaţiilor conform cărora nu a reuşit să asigure echipamente de protecţie personală pentru întregul personal medical ce are nevoie de acestea în actuala criză provocată de noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.