Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Regele cârnaților' a fost ucis în saună cu o arbaletă / FOTO

arbaleta

Oligarhul rus Vladimir Marugov, supranumit „Regele cârnaților”, a fost împușcat cu o arbaletă și torturat timp de o oră. Totul s-ar fi întâmplat în timpul unui jaf armat, anunță alephnews.ro.

Bărbatul se relaxa în saună cu partenera sa, timp în care au fost atacați de două persoane mascate. Femeia a reușit să fugă pe geam și să cheme poliția din casa vecină.

Potrivit poliției, înainte de a fi ucis, Marugov ar fi fost legat, timp în care atacatorii încercau să-l convingă să le transfere banii.

Citește și: Gabriela Firea dă de pământ cu Ludovic Orban: ‘Inculpat pentru cel puțin trei infracțiuni – corupție și abuz în serviciu, șantaj la adresa bucureștenilor și cumpărare de voturi’

Mașina cu care au fugit cei doi, un Citroen alb, a fost găsită la marginea orașului Istra, însă atacatorii au luat-o la goană prin pădure.

Marugov deținea unele dintre cele mai mari fabrici de prelucrare a cărnii din Rusia. În ultimul an, Marugov a fost implicat într-o dispută cu fosta sa soție pentru o proprietate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.