Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Regele cazinourilor' Sorin Constantinescu s-a înscris în AUR: Marcel Ciolacu i-a declarat război/ Video

sorin constantinescu AUR

Oamenii de afaceri Mohammad Murad și Sorin Constantinescu s-au înscris în AUR, a declarat marți, 14 noiembrie, președintele formațiunii, George Simion.

Omul de afaceri Sorin Constantinescu, supranumit și ”regele cazinourilor din România”, a devenit cunoscut publicului larg prin intermediul podcasturilor sale pe YouTube și nu numai.  Sorin Constantinescu a fost și consilier guvernamental al lui Ludovic Orban, în perioada pandemiei de Covid-19.

Referitor la înscrierea în AUR, Sorin Constatinescu a explicat că nu dorea să facă politică, dar văzând situația grea a României a simțit nevoia să se implice.

content-image

”N-am făcut politică niciodată, acum un an de zile nici nu mă gândeam că aș putea să cochetez cu politica. De ce sunt aici? În ultimii 33 de ani s-a acumulat o frustrare. Am ieșit în ultimii 2 ani în spațiul public, am un milion de oameni care mă urmăresc pe rețelele sociale, făcând foarte multe live-uri și invitând foarte mulți oameni politici, inclusiv Cristian Terhes.

Am vrut să văd ce este cu partidul acesta AUR, am vrut să aflu și m-am convins că totul este ok. Cei care sunt acum la putere încearcă să arunce cu noroi pentru că le este frică că pierd ciolanul.

Nu mă gândeam să intru în politică, dar țara a ajuns într-o situație absolut dezastruoasă. Nu mi se pare că mai suntem un stat suveran și independent, nu mai suntem conduși de bărbați de stat. Am zis că vreau să pun și eu umărul alături oameni de bună credință pentru a încerca să ridicăm țara asta.”, a spus Sorin Constantinescu.

Ciolacu i-a declarat război ”unuia Sorin”

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că fosta directoare a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, împreună cu afaceristul Sorin Constantinescu, ar încerca prin interpuși să determine guvernanți să nu facă „ordine” în industria jocurilor de noroc.

  • „Cred că pachetul privind sistemul de funcționare a jocurilor de noroc, cred că acolo am deranjat cel mai mult șmecheria. Este unul Sorin, una Odette, tot ne caută prin interpuși și nu știu cum să ajungă la noi să nu cumva să facem ordine și serverele acestor jocuri de noroc să fie în instituția Jocurile de Noroc și nu în alte țări sau în offshore-uri. Sunt interese majore în jurul unui Guvern. S-a dus perioada schimbării sistemului fiscal în Parlamnet după anumite interese”, a declarat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.