Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Charles a plantat un tei. Omagiu emoționant adus reginei Elisabeta

express.co.uk
regele charles

Majestatea Sa a găzduit vineri la Palatul Buckingham o recepție la care au fost primiți politicieni, oameni de afaceri, reprezentanți ai ONG-urilor și ecologiști pentru a marca încheierea președinției britanice a COP26, anunță express.co.uk.

Regele Charles a plasat-o pe iubita sa mamă în centrul celor mai importante evenimente internaționale ale domniei sale de până acum. În timp ce recepția care a marcat încheierea președinției britanice a COP26 s-a încheiat la Palatul Buckingham, monarhul a pășit în grădinile palatului pentru a planta un copac.

Arborele nu a fost doar simbolic, având în vedere natura ocaziei și interesul deosebit al regelui pentru ecologism, ci a făcut parte din "The Queen's Green Canopy".  Acest proiect a fost înființat anul trecut pentru a marca Jubileul de Platină și milioane de oameni au plantat câte un copac pentru a marca cei 70 de ani de domnie ai Elisabetei a II-a.

După moartea reginei, s-a decis continuarea proiectului pentru a permite oamenilor să planteze copaci în memoria ei. Regele a plantat un tei chiar în spatele clădirii palatului în care s-a născut în 1948, aceleași grădini în care s-a jucat cu mama sa după ce aceasta a urcat pe tron în 1952, când s-au mutat în clădire.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.