Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Charles al III-lea, prima apariţie publică de la publicarea cărţii lui Harry

usmagazine.com
Charles Harry

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii şi-a făcut prima sa apariţie publică joi, în Scoţia, de la publicarea cărţii de memorării a fiului său, prinţul Harry, în care acesta din urmă face o serie de acuzaţii la adresa familiei regale britanice, informează DPA.

În cartea sa "Spare", Harry divulgă faptul că l-a implorat pe tatăl său să nu se căsătorească cu cea de-a doua soţie a sa, Camilla, în prezent regina consoartă. De asemenea, cartea face numeroase alte dezvăluiri, cum ar fi cea că fratele său mai mare şi moştenitorul tronului, William, l-a trântit la podea în timpul unei dispute, potrivit Agerpres.

Totodată, Harry a folosit interviurile de promovare care au precedat cartea pentru a-şi întări afirmaţiile potrivit cărora unii membri ai familiei regale, inclusiv Camilla şi William, şi asistenţii lor au decis să facă dezvăluiri tabloidelor pentru a-şi reabilita imaginea, pe seama lui şi a soţiei sale, Meghan.

Charles a stat de vorbă cu persoanele venite să-l întâmpine, dar nu a făcut nicio declaraţie cu privire la scandalul recent, la sosirea la centrul comunitar din Aboyne (Aboyne Community Shed), pentru a se întâlni cu reprezentanţi implicaţi în grupurile locale de sprijin.

Această deplasare discretă - primul eveniment public al monarhului de anul acesta - este în contrast puternic cu acoperirea mediatică de care a beneficiat cartea lui Harry, la o lună după lansarea unui serial documentar în şase părţi pe Netflix despre el şi Meghan.

Tot joi, William şi soţia sa, Kate, şi ea criticată în carte, şi-au făcut prima apariţie de la lansarea cărţii, vizitând un spital din nordul Angliei. Nici ei nu au făcut vreun comentariu cu privire la "Spare".

Până în prezent, nici Palatul Buckingham şi nici vreunul dintre membrii familiei regale nu au comentat dezvăluirile făcute de Harry.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.