Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Charles al III-lea, prima reacţie după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer / Și ducii de Sussex au transmis un mesaj pentru cumnata lor

Justin Ng / Alamy / Alamy / Profimedia
Regele Charles

Palatul Buckingham a dat publicității o declarație în care se spune că regele a fost în contact strâns cu prințesa de Wales în ultimele săptămâni, după ce au fost împreună în spital. Regele este "atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi așa cum a făcut-o", a declarat palatul, descriind-o pe prințesă ca fiind "nora iubită a monarhului".

Atât regele, cât și regina "vor continua să ofere dragostea și sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă". James Middleton, fratele mai mic al prințesei, s-a alăturat urărilor de sănătate pentru sora sa și a împărtășit o fotografie cu ei doi din copilărie.

"De-a lungul anilor, am escaladat mulți munți împreună. Ca o familie, îl vom urca și pe acesta cu tine", a scris el pe Instagram.

Harry și Meghan Markle s-au alăturat celebrităților care au transmis mesaje de susținere pentru Kate, după ce prințesa de Wales a anunțat că are cancer.

Prim-ministrul Rishi Sunak și președintele american Joe Biden se numără printre cei care i-au urat prințesei de Waleslui Kate succes în recuperarea sa  în timp ce celebritățile care au întâlnit-o pe prințesă de-a lungul anilor și-au arătat, de asemenea, sprijinul pe rețelele de socializare, notează Sky News.

Ducele și ducesa de Sussex au împărtășit un mesaj de susținere pentru cumnata lor, spunând: "Îi dorim sănătate și vindecare lui Kate și familiei și sperăm că vor putea face acest lucru în privat și în pace".

Prințesa a anunțat vineri seară că a fost diagnosticată cu cancer și că urmează un tratament preventiv de chimioterapie. Într-o înregistrare video, viitoarea regină a spus că a vrut să aibă timp să le explice celor trei copii ai ei, George, Charlotte și Louis, "pentru a-i liniști că voi fi bine", după săptămâni de speculații cu privire la sănătatea ei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.