Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Charles, cu dare de mână: Le va da angajaților un bonus la salariu din propriul buzunar

townandcountrymag.com
regele charles

Regele Charles a decis să le ofere câte 600 de lire sterline propriilor angajați pentru a-i ajuta să facă față inflației. Banii sunt acordați într-o singură tranșă și provin din venitul privat al regelui.

Cotidianul The Sun a relatat că bonusurile se vor ridica la zeci de mii de lire sterline și vor proveni din venitul privat al regelui.

Angajații care câștigă mai puțin de 30.000 de lire sterline pe an vor primi o un bonus de 600 de lire sterline, iar personalul cu venituri mai mari va primi mai puțin. Bonusul este plătit din venitul privat al regelui, potrivit BBC.

Cei care au un salariu cuprins între 30.000 și 40.000 de lire sterline vor primi 400 de lire sterline într-o singură plată, iar cei care sunt plătiți între 40.000 și 45.000 de lire sterline vor primi 350 de lire sterline.

„Regele dă bani din buzunarul propriu celor cu cele mai mici venituri care lucrează pentru el pentru a-i ajuta să facă față crizei costului vieții. Reflectă realitatea situației economice cu care se confruntă țara. Regele este foarte conștient de creșterea vertiginoasă a facturilor la energie cu care se confruntă oamenii și este îngrijorat de bunăstarea economică a personalului loial al palatului și face tot ce poate", a spus o sursă pentru jurnaliștii britanici.

Potrivit statisticilor din 2020-2021, casa regală are 491 de angajați la toate palatele regale, iar factura salarială se ridică la valoarea de 23,7 milioane de lire sterline.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.