Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele cu cea mai îndelungată domnie e în stare gravă: Există zvonul că a murit

Starea de sănătate a regelui Bhumibol Adulyadej al Thailandei, monarhul în viaţă cu cea mai lungă domnie, s-a deteriorat grav, a confirmat miercuri buletinul emis de palatul regal de la Bangkok, la capătul unei zile de speculaţii pe reţelele de socializare, transmit AFP şi Reuters.

Suveranul, în vârstă de 88 de ani, 'este asistat respirator şi se află sub dializă', se precizează în comunicatul palatului, după anunţul privind suspendarea unei deplasări a premierului şi o întâlnire a acestuia cu prinţul moştenitor, revenit special din străinătate.

Citește și: Miley Cyrus a făcut SHOW PORNO pe scenă: Fanii au pipăit-o în zonele intime și au sărutat-o / VIDEO 18+

'La 11 octombrie tensiunea sa arterială a coborât, iar respiraţia i s-a accelerat', menţionează aceeaşi sursă, indicând că starea de sănătate a regelui 'nu s-a stabilizat încă'.

Anterior, guvernul ceruse populaţiei să ignore zvonurile de pe reţelele de socializare conform cărora ar fi murit şi să aştepte anunţurile oficiale.

Citește și: Asta e noua modă a fetelor, pe Instagram: Cum le sucesc mințile bărbaților / VIDEO

Câteva sute de persoane s-au adunat miercuri în faţa spitalului Siriraj din Bangkok, unde Bhumibol şi-a petrecut o mare parte din anul trecut, pentru a se ruga pentru sănătatea monarhului, o personalitate foarte respectată în ţara sa.

În cele şapte decenii de domnie, regele a fost considerat o forţă unificatoare şi a intervenit atunci când evenimentele ameninţau să arunce Thailanda în criză.

Citește și: De ce sunt colorate pașapoartele, care e semnificația culorilor și ce elemente de securitate cuprind / VIDEO

Bhumibol a fost văzut ultima dată în public pe 11 ianuarie, când a petrecut câteva ore la palatul său din capitală.

Potrivit unui reporter al agenţiei Reuters, toţi cei patru copii al regelui, printre care şi prinţul moştenitor Maha Vajiralongkorn, şi-au vizitat miercuri tatăl la spital.

Prim-ministrul Prayuth Chan-ocha, şeful juntei aflate la putere, şi-a anulat miercuri angajamentele oficiale în provincia Chonburi, scrie agerpres.ro.

Citește și: Abia acum s-a aflat: DETALIILE neștiute despre Michael Jackson / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.