Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regele Mihai e în stare extrem de gravă: A fost operat

Regele-Mihai

Regele Mihai e în stare extrem de gravă. A fost operat de urgență, anunță avocatul Casei Regale.

Avocatul Casei Regale, Andrew Popper, a transmis o declaratie in care comunică faptul că Majestatea Sa regele Mihai l se află in stare foarte gravă. Regele Mihai – a declarat Andrew Popper – a suferit recent o operție fiind operat de carcinom leucemic, si a fost diagnosticat cu leucemie aflată în stare de metastază. Avind in vedere acest diagnostic, Majestatea Sa regele Mihai l a cerut membrilor Consiliului de Coroană să dea sfatul lor custodelui Coroanei Regale Alteța Sa regală principesa Margareta. Atribuțiile Coroanei Regale au fost preluate de Alteța Sa regală principesa Margareta, informează Stelian Tănase pe blogul său.

Citește și: OFICIAL Casa Regală a României, anunț ȘOCANT: Ce se întâmplă cu Regele Mihai ACUM

Regele Mihai a fost operat la Londra. În acest moment, în Elveția, are loc a cincea sesiune a Consiliului Regal. In fotografia postata acum 5 ore pe contul oficial de facebook al Casei Regale nu apare si Regele Mihai.

Agenda întâlnirii cuprinde puncte privind bunul mers al Casei Regale, sărbătoarea din acest an dedicată împlinirii a 150 de ani de la fondarea Casei Regale și a Statului român modern, precum și chestiuni legate de viitor.

Citește și: Fosta soție a unui ex-component al Generației de Aur se iubește cu un bărbat cu 15 ani mai mic

La finalul sesiunii, Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai va da publicității un mesaj din partea Consiliului Regal.

Până în prezent, Consiliul Regal a avut următoarele sesiuni: 2-4 octombrie 2010, Palatul Elisabeta, Bucureşti, 19-20 februarie 2011, Palatul Elisabeta, Bucureşti, 31 octombrie 2011, Aubonne, Elveţia (cu aceeaşi ocazie a avut loc şi un Consiliu al Familiei Regale, conform art. 9 din Normele Fundamentale ale Familiei Regale a României, condus de Majestatea Sa Regele) și 1 august 2015, Aubonne, Elveţia, scrie ziarulring.ro

Citește și: Soția unui patron de televiziune de știri din România, goală pușcă pe Facebook / Foto 18+

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.