Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`Regele plajelor`, lăsat fără coroană!/DOCUMENT

plaja mamaia

Iată că, deși DNA-ul continuă `să-i sufle în ceafă`, George Papari, cunoscut mai degrabă drept „regele plajelor”, își dorește să prindă încă un madat în funcția de director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral. Iar după ce fusese încolțit de către procurorii anticorupție, Papari preferând să se suspende din funcție chipurile până la finalizarea anchetei judiciare, iată că acesta s-a reîntors în forță. Și după ce, în luna februarie, după un prelungit concediu, a revenit la butoanele instituției care administrează inclusiv toate plajele de pe Litoral, George Papari participă acum la concursul organizat pentru ocuparea postului corespunzător funcției contractuale de conducere.

Consultați AICI condițiile de participare la concurs

Însă a pornit la această bătălie fără să citească probabil anunțul de pe site-ul Administrației Naționale Apele Române, altfel fiind greu de înțeles de ce s-ar înscrie într-o cursă pe care nu are cum să o ducă la bun sfârșit susțin surse Bineînțeles, asta dacă nu cumva este vorba despre vreun simulacru de concurs cu dedicație... Pentru că, pur și simplu, actualul director nu ar îndeplini niciuna dintre primele trei condiții specifice necesare  pentru ca dosarul său să fie validat de comisia de examinare.

Este vorba despre următoarele trei veritabile „lovituri în plex” pentru Papari prevăzute în fișa concursului :

„1. Studii: superioare de lungă durată;

2. Calificări : construcții hidrotehnice, hidroenergetică, energetică, îmbunătățiri funciare, ingineria mediului;

3. Experiență : vechime în specialitatea studiilor de 10 ani, din care vechime de minim cinci ani în domeniul gospodăririi apelor”. Așa că „regele plajelor” ar putea invoca în dosarul său doar îndeplinirea ultimelor două condiții, bifate de toată lumea ca niște simple formalități, de altfel, precum „operare PC” și „ elaborarea și susținere aunui plan de management”. Așa că rămâne de urmărit dedesubturile acestui concurs care îl poate lăsa pe „regele plajelor” fără influenta sa „coroană”... de director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.