Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reghe are tupeu: Steaua vrea s-o bată pe Manchester City

steaua reghecampf

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat luni, într-o conferință de presă, că formația sa va ataca și va încerca să marcheze din primul minut al partidei cu Manchester City, pentru că nu altfel nu va putea să se califice în grupele Ligii Campionilor.

'Nu trebuie să mai discutăm de valoarea jucătorilor de la City, este o diferență foarte mare, dar eu am încredere în jucătorii noștri care se pot descurca în momente dificile și pot marca goluri. Steaua va încerca din primul moment să atace, să marcheze goluri, pentru că nu văd altă șansă de a trece de City dacă nu vom avea inițiativă. Sunt două meciuri, trebuie să fim foarte concentrați, nu cred că se va juca mâine calificarea. Ne dorim enorm de mult să ajungem în grupele Ligii Campionilor. În afara lui Pintilii avem toți jucătorii disponibili și pregătiți pentru acest meci. Nu avem niciun motiv să nu jucăm fotbal, să nu încercăm să facem un rezultat pozitiv pentru a putea califica din nou echipa în grupele Ligii Campionilor. Chiar dacă întâlnim o echipă foarte mare, chiar dacă întâlnim cel mai mare antrenor din lume, pentru noi este o șansă importantă să arătăm bine în cele două meciuri cu City. Nu îmi fac niciun fel de probleme, sunt foarte încrezător că vom reuși să calificăm din nou echipa în grupele Ligii Campionilor', a spus Reghecampf.

Tehnicianul este convins că indiferent de rezultatul de marți seara, calificarea în grupele Ligii Campionilor se va decide în meciul retur de la Manchester. 'Noi trebuie să ne pregătim pentru ce ne așteaptă. Respectăm adversarul și rezultatele pe care le are, dar și noi suntem o echipă puternică și meciul pornește de la 0-0, deci avem o șansă. Am fost la meciul lor de campionat, le-am transmis jucătorilor ce am văzut acolo, cred că au înțeles ce trebuie să facă mâine seară. Indiferent de scorul de mâine seară, cu siguranță ne va aștepta un meci foarte dificil în Anglia. Dacă vom reuși să avem o diferență de un gol sau două, ar trebui să fim mulțumiți, dar asta nu înseamnă că suntem calificați. Orice rezultat se poate întoarce la nivelul acesta, vorbim despre o echipă în componența căreia sunt jucători de zeci de milioane de euro', a spus el.

Reghecampf a negat că această partidă ar reprezenta cel mai important meci al carierei sale de până acum. 'Nu e meciul carierei mele, meciul vieții mele sper să fie sâmbătă când sper că vom bate Dinamo în campionat', a adăugat el. Echipa de fotbal Steaua întâlnește marți, de la ora 21.45, pe Arena Națională din Capitală, formația engleză Manchester City, într-un meci contând pentru prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Partida retur este programată la 24 august, pe Etihad Stadium din Manchester, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.