Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reghe e ÎNCÂNTAT de transferul lui Alibec: 'Sperăm să vină sănătos la noi'

Laurentiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf este încântat de Denis Alibec, noua achiziție a Stelei. Tehnicianul de 41 de ani speră ca jucătorul Astrei să nu se accidenteze înainte de a ajunge sub comanda sa.

Steaua a reușit să-l transfere pe golgheterul campioanei din sezonul trecut. Două milioane de euro a plătit finanțatorul roș-albaștrilor pentru a-l achiziționa pe atacantul de 25 de ani. Acesta se va alătura vicecampioanei în iarnă.

Reghecampf consideră că Alibec va fi un jucător important pentru echipa pe care o antrenează și spune că acesta nu va avea probleme de adaptare.

Citește și: Supărarea când îi vine: Eliminat de la Shanghai, Novak Djokovic și-a rupt tricoul de nervi

”Este un plus pentru echipa noastră. El mai are de jucat la Astra, din iarnă vom discuta despre el. Am văzut că sunt mulți oameni care vorbesc, să fie sănătosi. Va fi un pas mare în cariera lui, nu vor fi niciun fel de probleme.

Este un jucător cu experiență, important pentru Astra, sunt sigur că va juca, mai ales că vrea să joace și la națională și să sperăm că va veni sănătos la noi”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivit Digi Sport.

Antrenorul Stelei a dezvăluit și care este scopul investițiilor masive, pentru fotbalul românesc, făcute de Steaua în ultima perioadă. Reghecampf spune că obiectivul principal al echipei sale este calificare în grupele Champions League.

”Încercăm să investim, să ne ridicăm la un nivel care să ne permită să ne calificăm în Champions League. Pentru asta patronul cumpără cei mai buni fotbaliști din România pe bani foarte mulți, vrem să fim foarte puternici”, a mai spus Reghecampf.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.