Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reghecampf: Este important să suferim şi noi în anumite meciuri / Ciobotariu: Suntem frustraţi şi nemulţumiţi

Radu Pop
www.cuzanet.ro
Liviu Ciobotariu

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Voluntari, scor 1-0, că jocul nu a fost unul plăcut ochiului, dar este important ca formaţia sa să fie pusă în dificultate în anumite partide.

"Le mulţumesc jucătorilor pentru acest meci, chiar dacă n-a fost plăcut ochiului. Ştiam că vom suferi, lipseau cei doi fundaşi centrali. Prin schimbarea lui Marius Constantin, accidentat la pauză, a trebuit să-l tragem pe Creţu din linia de mijloc şi am pierdut unul dintre jucătorii cei mai în formă, care recuperează foarte multe mingi, apare la finalizare. Rezultatul este pozitiv. Ştiu că anumiţi oameni nu sunt mulţumiţi de ceea ce au văzut, dar cred că este important să suferim şi noi în anumite meciuri. Numai aşa putem forma o echipă puternică, care ştie să se descurce în fiecare moment. Am suferit, mai ales în ultimele 10-15 minute. Sunt sigur că la următorul meci vom avea altă reacţie", a spus Laurenţiu Reghecampf, potrivit digisport.ro.

De cealaltă parte, Liviu Ciobotariu a declarat că FC Voluntari merita mai mult. ”Meritam mai mult din acest joc, au fost două reprize diferite, prima în care Craiova a avut mai multe ocazii de gol, iar a doua ne-a aparţinut în totalitate. Nu-mi aduc aminte ca ei să fi avut vreo ocazie în partea a doua. Suntem frustraţi şi nemulţumiţi de rezultat, pentru că puteam pleca cu un rezultat de egalitate. Eu sunt vinovat, probabil că n-am exersat foarte bine fazele fixe, trebuia să fiu mai atent. Se întâmplă, doar că e al doilea joc consecutiv în care primim gol din fază fixă şi mă deranjează. Vom încerca să remediem, dar deja se întâmplă la fiecare joc şi nu-mi convine. Vorbim de responsabilitate şi... Repet, la fotbal se întâmplă, mai greşim şi noi, mai greşesc şi jucătorii”, a spus Liviu Ciobotariu.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor.

A marcat Baiaram, în minutul 7.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.