Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reghecampf, înainte de meciul cu UTA: 'Trebuie să fim atenţi, UTA e o echipă dificilă'

www.bzv.ro
Reghecampf

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că în partida cu UTA de vineri, din etapa a 6-a a Superligii de fotbal, jucătorii săi trebuie să fie atenţi pentru că adversara este o formaţie dificilă

"Venim după un meci câştigat în deplasare, un meci în care într-adevăr am avut şi unele probleme, mai ales în prima repriză, când nu am jucat ce trebuia. Am discutat însă cu jucătorii şi am clarificat anumite lucruri şi sper ca mâine seară, cu UTA, reacţia să fie una bună pentru că ne dorim foarte mult să câştigăm. Trebuie să fim atenţi, UTA e o echipă dificilă, în componenţa căreia sunt jucători care pot face diferenţa dacă au spaţii. În plus are şi un antrenor cu mare experienţă. Din partea noastră vor avea tot respectul, dar ne dorim mult să facem un joc bun care să ne aducă trei puncte. Meciul va fi unul deschis, sunt sigur că jucătorii noştri vor fi montaţi şi vor avea o determinare mare, mai ales că jucăm acasă. Toate echipele care vin aici doresc să arate că au valoare, pentru că un stadion plin ca aici te aduce la un nivel în care vrei să joci fotbal. Aşa că trebuie să fim pregătiţi. Pe hârtie putem spune că suntem echipa care ar trebui să câştige, dar mai rămâne jocul de pe teren", a afirmat tehnicianul.

Acesta a menţionat că atacantul Elvir Koljic încă nu e refăcut după accidentare, însă vineri va putea debuta ultimul transfer al clubului, slovenul Jasmin Kurtic, potrivit agerpres.

"Elvir Koljic nu va fi cu noi nici mâine, dar va fi Kurtic. Sperăm ca Elvir să intre încet-încet la antrenamente cu noi, el a început deja să alerge, aşa că vom încerca să îi dăm câteva minute de pe bancă la un meci până în pauza competiţională. Dacă nu, ne vom baza pe el după pauza meciurilor naţionalei", a explicat antrenorul.

Reghecampf nu se arată foarte îngrijorat de numărul mare de ratări ale atacantului Jovan Markovic.

"Atacanţii e normal să rateze cel mai mult, ei sunt acolo în faţă... deci au şi momente când ratează. Alt lucru e mai important la Markovic şi asta s-a văzut la ultimul meci, faptul că îşi doreşte foarte mult, că aleargă foarte mult şi a ajutat în multe momente. Că mai ratează, e normal, ratează şi jucătorii mari. O să ajungă şi el la un nivel mai ridicat şi atunci cu siguranţă va marca mult mai mult. Eu am vorbit cu el şi i-am spus că la calităţile pe care le ar trebui să marcheze în fiecare sezon 20-25 de goluri. Însă urmează un proces pentru că a avut unele ghinioane în carieră, deci trebuie ajutat. Obiectivul meu pentru el este sezonul ăsta minimum 15 goluri", a spus el.

"Avem un mix bun în echipă între jucători tineri şi jucători cu experienţă. Până şi cei tineri au zeci de meciuri în prima ligă, aşa că nu prea mai putem spune că sunt fără experienţă. Sper să nu avem surprize şi cei tineri să fie motivaţi pentru că valoare au foarte mare. E prea devreme să tragem concluzii, dorinţa mea e să ţinem cât mai aproape de echipele din faţă... de fapt, să devenim noi una dintre echipele care e urmărită de celelalte. Ăsta e obiectivul meu, pentru că îmi doresc să jucăm mai bine de la meci la meci şi să pierdem cât mai puţine puncte", a adăugat Laurenţiu Reghecampf.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova întâlneşte formaţia UTA, vineri, de la ora 21:30, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'' din Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.