Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reghecampf, SCANDAL într-un club din Capitală

steaua reghecampf

Laurențiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, este acuzat că ar fi lovit cu capul în gură un minor în vârstă de 17 ani, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un club din București, anunță cancan.ro.

Antrenorul „roș-albaștrilor” se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul incidentului. Se pare că incidentul ar fi avut loc la o masă ocupată de câțiva liceeni, prieteni cu fiica vitregă a tehnicianului Stelei, anunță sursa citată.

Astfel, Reghecampf i-a cerut fetei să părăsească masa respectivă, iar după ce fiica sa vitregă l-a refuzat, antrenorul campioanei României a început să țipe. Imediat, unul dintre puști a încercat să-l calmeze pe Reghe, iar acesta din urmă l-a lovit cu capul în gură. Au fost despărțiți de un bodyguard. La scurt timp după incident, tehnicianul „roș-albaștrilor” și-ar fi recunoscut vina și ar fi încercat să dea mâna cu minorii aflați la acea masă trimițându-l pe Marius Ianuli să le promită acestora bilete la lojă la următorul meci al Stelei.

Cancan.ro a anunțat că puștii au refuzat propunerea lui Reghecampf, și că antrenorul „roș-albaștrilor” a luat legătura cu tatăl victimei şi i-a cerut să nu depună o plângere la poliţie, în schimbul unei sume de bani. Sursa citată a mai precizat că cele două părți ar fi putut ajunge la o înțelegere în final.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.