Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reghecampf (Universitatea Craiova), înainte de partida cu FCSB: Toată lumea aşteaptă o victorie. E cel mai important meci

www.bzv.ro
Reghecampf

Antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu FCSB este cel mai important pentru echipa din acest sezon.

"Suntem sold-out şi mulţumim fanilor. Toată lumea aşteaptă o victorie. E cel mai important meci, după el vom şti multe lucruri. Ne dorim să rămânem cât mai sus. Jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt. Avem toţi jucătorii pregătiţi, ne-am pregătit bine, sperăm să câştigăm cele trei puncte.Jucăm acasă, cu un stadion arhiplin, sper ca suporterii să fie lângă echipă până la final. Întâlnim echipa care a marcat, paralel cu noi, cele mai multe goluri. Poate pune probleme multe, încercăm să nu le dăm ocazia. Sigur va fi un meci frumos. Un egal la CFR - FC Argeş cred că ne-ar mulţumi pe toţi. Am vrea să câştigăm titlul şi meciul de duminică seară, dar nu suntem doar la mâna noastră", a spus Reghecampf, informează News.ro.

Meciul Universitatea Craiova - FCSB are loc, duminică, de la ora 19.30, în etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1 Casa Pariurilor.

Înaintea acestei partide, FCSB este pe locul 2, cu 49 de puncte, iar craiovenii pe 3, cu 45 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.