Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Regim dictatorial' la FCSB, introdus de Gigi Becali: Nu ai voie să zâmbeşti la antrenamente; te antrenezi până când vomiți

Patronul FCSB, Gigi Becali, a mers, miercuri, în cantonamentul echipei de la Berceni, pentru a le prezenta jucătorilor noua conducere tehnică, formată din Toni Petrea, principal, Mihai Pintilii, secund, şi Thomas Neubert, preparator fizic. Becali a precizat că va introduce o disciplină de fier.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, după ce s-a aflat că Andreea Esca are coronavirus: 3 întrebări i-aș adresa

„O să le spun nişte lucruri care nu o să se mai întâmple de acum încolo, adică în ceea ce priveşte comportamentul. Adică nu mai are voie nimeni... Şi asta este misiunea lui MM, Toni Petrea şi Pintilii şi Neubert şi implementează un regim dictatorial. Nu mai ai voie nici să zâmbeşti la antrenament. Aşa se va face. Nu ai voie să râzi, nu ai voie să glumeşti la antrenament. Te antrenezi, asta este contractul tău, îl respecţi, după aia când ieşi de aici, de pe poarta asta, poţi să te dai peste cap şi să râzi, să glumeşti, să faci ce vrei tu. Dar când ai intrat pe poarta asta, la revedere cu glume şi cu... Cine nu face aşa, afară de la antrenament.

Deci disciplină de fier, maximă disciplină, asta e prima pe plan. După aia, celelalte lucruri. Antrenamente până când... Cum vedeam pe vremuri, până când se vomită. Antrenamente până când ajungi acasă şi nu îţi mai arde nici de mâncat, nimic, te bagi în pat şi cazi mort, nimic nu mai vrei să faci. Dacă vrei să fii fotbalist şi dacă vrei să joci. De aia suntem noi în Europa şi suntem praf. Pentru că la noi se fac antrenamente la mişto. Nu, tată, vrei să fii fotbalist şi să iei milioane de euro, bă, le iei, dar cu sacrificii, nu că hai să ne distrăm puţin pe la antrenamente, jucăm puţin ţâra-bâra, alergăm pe teren, avem talent puţin, că ne-a dat Dumnezeu talent, ce să mai facem şi faza defensivă. Că după aia nu te mai ia nici Mirel Rădoi la echipa naţională şi după aia la revedere, ajungi peste 4-5 ani şi îţi pare rău.

Ce implementez eu astăzi este disciplină de fier şi muncă, muncă, muncă, muncă, muncă, muncă şi iar muncă, muncă, muncă. Asta implementez eu acum. Se vor conforma, că nu există niciunul care e indisciplinat, că nu fac, de asta nu pot să mă plâng. Dacă ei îmi spuneau mie: 'Bagă-l, domne, pe Neubert, să ne facă şi pe noi fotbalişti'. Sau: 'Nea Gigi, vrem să transpirăm'. Deci ei voiau să transpire şi nu transpirau. Şi eu nu credeam ce spuneau ei atunci, apoi mi-am dat seama că au dreptate ei. Asta fac eu", a declarat Becali, potrivit ProX.

FCSB ocupă locul 5 în play-off, cu 28 de puncte, la 13 puncte de liderul CS Universitatea Craiova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.