Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regimul de la Teheran încercă să motiveze naționala: Doi foști internaționali iranieini au fost eliberați din închisoare

middleeasteye.net
echipa nationala iran

Autorităţile iraniene au anunţat, marţi, că au eliberat doi foşti jucători ai echipei naţionale, arestaţi în urma protestelor din Teheran, informează L'Equipe, potrivit news.ro.

Cei doi foşti internaţionali au fost eliberaţi doar cu câteva ore înainte de meciul decisiv pe care Iran îl va susţine marţi cu echipa naţională a Statelor Unite, un important adversar ideologic al regimului de la Teheran.

Cei doi foşti internaţionali sunt Voria Ghafouri (35 de ani) şi Parviz Boroumand (50 de ani). Ghafouri este fundaş dreapta, încă activ, şi a fost arestat săptămâna trecută în timpul unei manifestaţii şi acuzat că ”a pătat reputaţia echipei naţionale şi că a făcut propagandă împotriva statului”, iar Parviz a ajuns după gratii în urmă cu două săptămâni, tot pentru participarea la mitinguri.

Ambii au fost eliberaţi pe cauţiune, informează presa de stat din Iran, care adaugă, fără a preciza motivele, că în ultimele zile au fost eliberaţi mai mulţi deţinuţi – câteva sute conform surselor oficiale iraniene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.