Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regina Elisabeta a II-a a părăsit Palatul Buckingham: 'Suntem pregătiţi să ne jucăm rolul în această perioadă de incertitudine'

NBC News
regina elisabeta 2

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, care a părăsit Palatul Buckingham şi s-a mutat la Castelul Windsor în contextul extinderii tot mai rapide a noului coronavirus, le-a cerut joi britanicilor să facă eforturi "de o importanţă vitală" în această perioadă de "mare incertitudine şi îngrijorare", relatează AFP şi dpa, potrivit Agerpres.

"Mai mult ca oricând în trecutul nostru recent, avem un rol de importanţă vitală ca indivizi, astăzi şi în zilele, săptămânile şi lunile următoare", a declarat suverana britanică, în vârstă de 93 de ani, într-un comunicat publicat de Palatul Buckhingham.

Citește și: Scuza senatorului amendat pentru că a condus cu viteză: mergeam să îmi fac testul pentru COVID 19

"Tuturor ni se recomandă să ne schimbăm rutina zilnică şi modelele de viaţă obişnuite pentru binele comunităţilor în care trăim şi, în special, pentru a-i proteja pe cei mai vulnerabili dintre noi", a mai spus ea într-un mesaj adresat poporului britanic.

"Sunt sigură că vom face faţă acestei provocări. Vă pot asigura că eu şi familia mea suntem pregătiţi să ne jucăm rolul în această perioadă de mare incertitudine şi îngrijorare", a adăugat ea.

Regina Elisabeta a reamintit că istoria Regatului Unit a fost "clădită de oameni şi comunităţi care au acţionat ca unul, unindu-şi eforturile pentru un scop comun".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.