Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regina Elisabeta a II-a s-a lăudat în fața preşedintelui Donald Trump cu obiecte de colecţie ale familiei regale de la jocuri de golf

evz.ro
regina elisabeta

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a prezentat luni preşedintelui american Donald Trump obiecte de colecţie ale familiei regale de la jocuri de golf şi le-a dat preşedintelui american şi soţiei sale un ghid al evenimentelor din istoria SUA aflat în colecţia regală de la Palatul Buckingham, relatează AGERPRES.

În afară de o copie a Declaraţiei de Independenţă a SUA şi o mezzotină a regelui George al III-lea, Trump vizionat imagini cu tatăl reginei, George al VI-lea şi cu unchiul acesteia Edward al VIII-lea jucând golf în Scoţia.

De asemenea preşedintele Trump a văzut o scrisoare adresată de George al-VI-lea către tatăl său George al V-lea.

Citește și: EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul polițistului ucis în Timiș! Care este, de fapt, arma crimei

Trump, care deţine două terenuri de golf în Scoţia, a pus întrebări şi a zâmbit în timp ce regina Elisabeta a II-a i-a explicat provenienţa obiectelor prezentate, părând să manifeste un interes deosebit pentru elementele de golf.

Printre alte artefacte istorice, Elisabeta a II-a le-a arătat soţilor Trump un portret al lui George Washington, primul preşedinte al Statele Unite ale Americii, şi o copie a unei telegrame adresate de George al-VI-lea generalului american Dwight Eisenhower după debarcarea în Normandia (D-Day).

Citește și: EXCLUSIV Dumitru Coarnă a răbufnit, după uciderea polițistului din Timiș! Motivul real pentru care ar trebui demisă Carmen Dan

Prinţul Charles şi soţia lui Camilla au participat, de asemenea, la vizionarea acestor mărturii ale istoriei precum Ivanka Trump şi soţul ei Jared Kushner.

Citește și: Nu mai sunt bani de pensii și salarii? Guvernul face împrumuturi uriașe .

Cel de-al doilea fiu al lui prinţului Charles, prinţul Harry, şi al doilea fiu al reginei, prinţul Andrew, au fost de asemenea prezenţi la acest eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.