Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Registratorul-șef de la CADASTRU din Dolj dat pe mâna judecătorilor de DNA - A primit aproape 200.000 de lei mită în lucrări de construcție

DNA

Procurorii DNA de la Secția de combatere a corupției au trimis-o în judecată pe Costinela Augustina Chimoiu, la data faptelor registrator șef al Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Dolj, pentru luare de mită, alături de o administratorul unor societăți comerciale, acuzat de dare de mită.

În rechizitoriul ajuns pe masa judecătorilor se arată că în perioada 2013 – 2015, Chimoiu, în calitatea menționată mai sus, ar fi primit de la celălalt inculpat foloase necuvenite constând în execuția de lucrări de construcții în valoare de 199.570 lei (manoperă și materiale de construcții) la un imobil pe care aceasta îl deține în județul Dolj.

L-a „ajutat” când colegii ei i-au respins cererile

Banii respectivi ar fi fost primiți de inculpată pentru a admite un număr de 23 de cereri de reexaminare a încheierilor de carte funciară formulate de omul de afaceri, care, anterior, fuseseră respinse pentru diferite motive de către colegii inculpatei.

În cauză, s-a dispus luarea măsurii sechestrului asigurător asupra mai multor terenuri ce aparțin inculpatei.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Dolj cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.