Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE / VIDEO Regiunea Kiev, sub asalt rusesc: sirenele de raid aerian au sunat trei ore

navalpost.com
Harpoon rachete racheta

UPDATE:

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a raportat că exploziile semnalate marţi dimineaţă în capitală au avut loc în cartierul Desnianski, relatează Rador.

"Noi explozii la Kiev, marţi dimineață. Cartierul Desnianski. Obiectiv din infrastructura critică. Toate serviciile de intervenţie sunt pe drum. Informații mai detaliate - mai târziu" - a scris Kliciko pe o reţea socială. Serviciul de Stat pentru Situaţii de Urgență al Ucrainei, de asemenea, a făcut apel la locuitorii din Kiev să nu publice informaţii despre bombardamente. "Informațiile despre consecințele bombardamentelor din Kiev vor fi comunicate mai târziu. Nu ignoraţi alertele de raid aerian și rămâneți în adăposturi!" - a adăugat instituţia.

Știrea inițială:

Forțele armate rusești continuă să atace regiunea Kiev, sirenele de raid aerian sunând de aproximativ trei ore - a raportat, marţi dimineaţă, Oleksi Kuleba, şeful Administraţiei Militare Regionale Kiev, informează Rador.

"Raiduri aeriene prelungite de seara până dimineaţa. Inamicul continuă să atace regiunea noastra Kiev" - a scris acesta pe Telegram, într-un mesaj postat la ora 08:40.

Kuleba a remarcat că, luni seară, forțele de apărare antiaeriană au doborât o serie de ținte inamice.

Primarul din Brovari, Ihor Sapojko, de asemenea, a transmis că apărarea antiaeriană operează în acest moment în regiunea Kiev. Oficialul le-a cerut locuitorilor să-şi păstreze calmul şi să rămână la adăpost.

Foto: arhivă; caracter ilustrativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.