Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Regiunea Hong Kong va ridica unele restricţii de la 1 aprilie

Freepik.com
Hong Kong

Regiunea Hong Kong va relaxa unele restricţii de la 1 aprilie, pe fondul scăderii substanţiale a numărului cazurilor de COVID-19, a anunţat luni guvernul local, transmite Reuters, potrivit AGERPRES.

Astfel, de la 1 aprilie vor fi redeschise piscinele şi plajele, iar adunările religioase vor putea fi reluate la o capacitate maximă de 30%.

În cazul cinematografelor şi al parcurilor tematice, capacitatea maximă admisă va fi ridicată de la 50% la 75%. Barurile şi cluburile de karaoke vor rămâne închise.

Citește și: Piers Morgan continuă războiul cu Meghan Markle: Este una dintre celebrităţile ipocrite, smiorcăite şi privilegiate

Perioada de carantină pentru călătorii sosiţi din ţări cu risc scăzut şi mediu, precum Singapore, Australia şi Noua Zeelandă, va fi redusă de la 21 de zile la 14 zile. Persoanele care vin din ţări ca Brazilia, Africa de Sud, Regatul Unit şi Irlanda vor intra în carantină pentru 21 de zile.

În ultimele două zile, în Hong Kong nu s-a înregistrat niciun caz de transmitere locală a COVID-19.

Secretarul pentru sănătate şi alimentaţie din Hong Kong, Sophia Chan, a declarat că numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a scăzut substanţial, ceea ce le oferă autorităţilor posibilitatea de a relaxa unele restricţii. ''Dorim să ţinem sub control epidemia şi nu să anulăm eforturile pe care le-am făcut. Trebuie să impunem în continuare măsuri drastice'', a spus Chan.

Ea a adăugat că de la finalul lunii aprilie autorităţile hong-kongheze vor repatria persoanele rămase blocate pe teritoriul britanic după ce în decembrie Hong Kong a interzis zborurile dinspre Regatul Unit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.